Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Tegenover de landerijen, met daarachter het ongerepte natuurgebied van Nationaal Park Veluwezoom ligt de Beukenlaan 134. Binnen 10 minuten fietsen kunt u al struinen door uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Daarbij ligt de woning op loopafstand van Hoogte 80, Park Klarenbeek en Park Angerenstein. Op steenworp van de Beukenlaan bevindt zich tevens een leuk plein waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, of waar u plaats kunt nemen op een terrasje. Diverse basis- en middelbare scholen zijn binnen 10 minuten fietsen te bereiken en zowel het sportcentrum als de bushalte liggen om de hoek.
Omdat de woning een vrij uitzicht biedt over de landerijen kunt u ook vanuit huis genieten van de natuurrijke en groene omgeving van de Beukenlaan. Daarbij biedt de woning met haar 4 slaapkamers, de woon- en eetkamer en gezellige tuin een uitermate fijne leefruimte. De lichte zolder is bovendien geheel naar eigen wens te verbouwen tot extra slaapkamer, uw eigen kantoor of hobbyruimte!

Indeling van de woning
Begane grond: U betreedt de woning via de hal. Deze biedt toegang tot de woon- en eetkamer en het toilet. De woon- en eetkamer is uitermate ruim opgezet en beschikt over een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is door middel van een schuifdeur de eenvoudige keuken te bereiken. Deze beschikt over een kunststof werkblad, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. De keuken biedt daarbij toegang tot de tuin.
1e verdieping: Op de 1e verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.
2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en alle slaapkamers hebben laminaatvloeren. De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. Hier is ook de wasmachineaansluiting aanwezig.
2e verdieping: De zolder is ruim opgezet en uitermate licht door de grote dakkapel die hier in 2011 geplaatst is. De zolder is naar eigen wens af te werken en is toegankelijk via een vaste trap.
Buiten: De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin ligt op het zuiden, heeft een achterom en biedt genoeg terrasruimte om te zitten. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een stenen berging waar u uw fietsen kunt stallen.
Bijzonderheden
- Bouwjaar 1931
- Energielabel
- Voorschot gas en elektra € 127,-- per maand
- 4 slaapkamers
- Lichte en ruime zolder in te richten als slaapkamer of werkruimte
- Achtertuin op het zuiden met schuur te bereiken via een achterom
- Vrij uitzicht over de landerijen
- Gelegen nabij Nationaal Park Veluwezoom, diverse winkels en parken
- Ligging in wijk benoemd tot beschermd stadsgezicht
- Begane grond en 2e verdieping geïsoleerd
- Dakkapel geplaatst op de zolder in 2011

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1931

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

319 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

114 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

47 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's