Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 589.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UNIEKE WOONKANS; Paradijstuinlaan 39

Zeer royale twee-onder-een-kapwoning met 5 volwaardige slaapkamers, een luxe en complete woonkeuken en een riant uitgebouwde living met granieten vloerafwerking en gashaard. De woning beschikt over een zonnige achtertuin op het westen. Centraal gelegen bij veel voorzieningen en uitvalswegen.
Bekijk snel de foto’s van dit unieke woonhuis en kom vooral eens kijken om deze woning te ervaren!

Woonomgeving:
De woning is gelegen aan een brede groene laan met vrij uitzicht aan de voorzijde op een toplocatie in Vleuterweide. Op loopafstand treft u diverse voorzieningen aan, zoals een winkelcentrum, scholen, sportverenigingen en kinderdagverblijven. Ook loopt u gemakkelijk het Maximapark in en is de Haarrijnse plas op fietsafstand gelegen.
De woning heeft een goede ontsluiting door haar ligging dicht bij de A12 en de A2. De woning maakt deel uit van het in 2011 gebouwde nieuwbouwplan “De Vlindertuinen”.

Indeling in detail
Begane grond:
U komt het huis binnen via een eigen oprit met plaats voor twee auto’s. Binnen valt direct de ruimte, het vele licht en de hoogwaardige afwerking op. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de woonkeuken, woonkamer, studeerkamer/kantoor en toilet.

De aan de voorzijde gelegen woonkeuken is zeer luxe uitgevoerd en voorzien van bijna alle denkbare inbouwapparatuur (allen Siemens behalve het fornuis) zoals: combi-stoomoven, koelkast (uniek model van Siemens), vriezer voorzien van ijsmachine, hete luchtoven met pyralise functie, warmhoudlade, Borreti 7 pits gasfornuis met teppanyaki plaat, Quooker en vaatwasser. De dubbele openslaande deuren naar de voortuin en de granieten vloer met vloerverwarming maken het geheel af.

Via de hal komt u in de 8 meter brede woonkamer die is voorzien openslaande deuren en een gashaard. De woonkamer is over de hele breedte uitgebouwd, waardoor er een riante living is gecreëerd van ca. 60 m2. Vanuit de woonkamer is de achtergelegen tuin bereikbaar. Deze tuin is gesitueerd op het zonnige westen zodat u zowel in de middag als in de avonduren geniet van de zon. Verder beschikt de tuin over een praktische berging en is deze achterom bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Zowel de eerste als tweede verdieping zijn voorzien van keurige laminaatvloer, inzethorren en keurig afgewerkte plafonds en wanden.

De slaapkamers zijn zonder meer ruim te noemen, waarbij de ouderslaapkamer met zijn ca. 4,5 m hoge nok extra bijzonder is. De badkamer is strak afgewerkt in lichte kleuren en voorzien van een inloopdouche, ruim ligbad, dubbele wastafel en designradiator.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is voorzien van een volwaardige kamerindeling met twee mooie slaapkamers. De dakkapel aan de achterkant en het raam aan de zijkant voorzien deze kamers van veel licht. De vliering en het knieschot geven veel extra opslagruimte. Verder is er een aparte afsluitbare ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar 2011;
- Perceeloppervlakte 207 m2;
- Schilderwerk buitenshuis 2016;
- Schilderwerk binnenshuis 2017;
- Zonnige tuin op het westen;
- 5 volwaardige slaapkamers;
- Moderne en luxe woonkeuken;
- Granieten plavuizen vloer met vloerverwarming (3 zones) in woongedeelte;
- Sfeervolle gashaard;
- werkkamer voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken;
- Achterzijde eerste verdieping beschikt over elektrisch bedienbare rolluiken;
- Woonkamer beschikt over een ringleiding voor bijvoorbeeld het aansluiten van speakers;
- Vorstvrije buitenkranen voor en achter en buiten stopcontacten via schakelaar aan de voorkant.
- Oplevering in overleg te bepalen.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2011

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

716 m³

Woonoppervlakte

187 m²

Perceeloppervlakte

207 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

56 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's