Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Negentigerjarenwoning in Westzaan! Een woning met veel sfeer en lichtinval en een grote tuin met veel bloemen en een vijver, die op het oosten is gelegen. Dit huis is gelegen in het bouwplan de Paradijsvogel. Vanaf de buitenzijde zou je niet zeggen dat deze woning maar liefst een inhoud heeft van 544 m3. De tuin is heel fraai aangelegd en biedt een oase aan rust. De dorpskern is op loop of fietsafstand en binnen een minuut of 20 bent u in het centrum van Amsterdam.

Entree, ruime hal met meterkast en toilet. Sfeervolle lichte woonkamer heeft een U-vorm met openslaande deuren naar de tuin en open keuken, die is voorzien van inbouwapparatuur. De open haard is in het hart van de woning gelegen. De voormalige garage is omgebouwd tot een eetkamer en is voorzien van vloerverwarming. De woonkamer heeft drie radiatoren, die afkomstig zijn uit het paleis op de Dam. Tevens is er een loopdeur naar de fraaie tuin met veranda, waar je heerlijk kunt genieten, ook als het weer niet zo mooi is. Eventueel heeft u de mogelijkheid om uw auto op uw eigen pad te zetten, waar de huidige eigenaren niet voor hebben gekozen. De vrijstaande houten berging en de achterom maken de parterre compleet.

Ruime overloop met drie zeer ruime slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een vide en een inbouwkast over de gehele breedte. Deze slaapkamer heeft openslaande deuren naar het grote balkon aan de achterzijde. De wanden van de badkamer zijn voorzien van marokkaans stucwerk, een bad op pootjes, een toilet, een wastafelmeubel en een aparte douche.

De zolderverdieping (overige inpandige ruimte) heeft een aparte wasruimte met wasmachine/droger opstelling en cv-ketel. Van deze verdieping zou met gemak een goede vierde slaapkamer gemaakt kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1991;
- inhoud 544 m3;
- oplevering in overleg;
- eventueel de mogelijkheid te parkeren op eigen pad voor de deur;
- 2015 schilderwerk buitenzijde gedaan;
- oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De woning ligt centraal in Westzaan waardoor je kunt genieten van een heerlijk kinderfeest zoals intocht Sinterklaas. Verder is er elk jaar een winterfair waar je binnen 3 minuten naar toe loopt en ook de Dag van Westzaan is sinds kort zeer actueel en druk bezocht.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1991

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

544 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

231 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Vanaf 's morgens komt zon op bij huiskamer en aan het eind v.d.dag zit je nog heerlijk achter in de tuin een glaasje te drinken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's