Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rustig gelegen keurig verzorgde woning uit de jaren ’30 met voor-en achtertuin !

De woning is in de jaren ’30 gebouwd maar afgelopen jaren gemoderniseerd en aan achterzijde uitgebouwd. Deze uitbouw is voorzien van een lichtkoepel en openslaande tuindeuren. Achter de woning is een tuin gelegen met veel privacy en een achterom alsmede een stenen berging. De tuin is bereikbaar via openslaande deuren.

Gelegen in een rustige straat in de kindvriendelijke wijk Hoograven met alle voorzieningen in de directe omgeving. Daarnaast is station Vaartsche Rijn goed bereikbaar en is er ruim voldoende onbetaald parkeren in de straat mogelijk. In de directe omgeving bevinden zich ook meerdere restaurants, speeltuinen en basisscholen op loopafstand.

De woning is goed onderhouden en wordt verwarmd middels c.v.-gas, de kozijnen zijn gedeeltelijk in kunststof uitgevoerd en de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. Bouwjaar 1930, het woonoppervlak bedraagt ca. 107 m2, 9 m2 overige inpandige ruimte en Inhoud ca. 406 m3. Het perceeloppervlak bedraagt 104m2.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast, gezellige en ruime uitgebouwde woonkamer met gunstige lichtinval en openslaande tuindeuren, de half open keuken grenst aan het eetgedeelte van de woonkamer waardoor een eetkeuken is ontstaan. De keukeninrichting is in hoekopstelling en voorzien van koelkast, oven, kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. De achtergelegen badkamer is compleet ingericht met ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet. In de hal is een plavuizenvloer, woonkamer en keuken zijn voorzien van houten vloerdelen (frans eiken).

1e verdieping: overloop, 2-tal slaapkamers welke beide zijn voorzien van een ruime inbouwkast, waskamer met w.m.-aansluiting, wastafel en toilet. De waskamer is eventueel om te bouwen tot badkamer. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.

2e verdieping: de tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en heeft een indeling met een ruime slaapkamer alsmede een open (studeer/werk)kamer aan de voorzijde. De dakkapellen geven extra ruimte, lichtinval en zijn onderhoudsarm.

Kenmerken:
• Karakteristieke woning in jaren ’30 stijl
• Rustige straat
• Keurig verzorgde woning
• Goede wand- en vloerafwerking
• Gedeeltelijk kunststof kozijnen
• Dubbele beglazing
• Verwarming middels c.v.-gas
• Uitgebouwd met openslaande tuindeuren en lichtkoepel
• Complete badkamer
• Complete keukeninrichting
• Gecertificeerd hang-en-sluitwerk (politiekeurmerk veilig wonen)

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

406 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

104 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

30 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Sfeervol

 

Vrij uitzicht vanaf de zolderverdieping

 

Altijd parkeerplek

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's