Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

€ 575.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, moderne vrijstaande woning met een vrijstaande garage gelegen op een fantastisch perceel op het zuiden van 514 m² tegen het bos aan met volop privacy. De woning is rustig gelegen in de populaire wijk Ekenrooi met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; scholen, winkels, uitvalswegen, High Tech Campus, ASML, groenvoorzieningen, speeltuintjes, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met parketvloer en stucwerk wanden. Toilet met hangcloset en fonteintje. Uitgebreide meterkast met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars. Werkkamer/slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Woonkamer met parketvloer, stucwerk wanden, convectorput en tuindeuren naar de tuin. Flinke half open keuken met deur naar de tuin en bijkeuken en voorzien van moderne keukenopstelling met koelkast met vriezer (2018), vaatwasser (2013), inductiekookplaat (2015), afzuigkap, oven, magnetron, opbergruimte en eetbar. Praktische bijkeuken met tegelvloer, deur naar de tuin, aansluitingen wasapparatuur en locatie cv-combiketel met extra boiler.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt, stucwerk wanden en vlizotrap naar de zolder. Toilet met hangcloset. Slaapkamer 1 achter met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 achter met tapijt, stucwerk wanden en 2 dakramen. Slaapkamer 3 voorzijde met tapijt, stucwerk wanden en dakraam. Luxe badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, mechanische afzuiging, decorradiator, inbouwspots en dakraam.

ZOLDER:
Via vlizotrap bereikbare zolder met enorm veel opbergruimte en unit mechanische afzuiging.

TUIN & GARAGE:
Voortuin met sierbestrating, beplanting, vijver en oprit naar de garage met plek voor meerdere auto's en buitenkraantje. Geheel omheinde achtertuin op het zonnige zuiden tegen het bos aan met terrassen, gazon, borders met beplanting, vijver, buitenkraantje, zonneluifel, elektra en poort naar de oprit en poort naar het bos. Voorzien van vaste sproei-installatie in voor- en achtertuin. Vrijstaande stenen garage (in spouw) met elektra, water en elektrische garagedeur.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, moderne vrijstaande woning met een vrijstaande garage gelegen op een fantastisch perceel op het zuiden van 514 m² tegen het bos aan met volop privacy.
- De woning is rustig gelegen in de populaire wijk Ekenrooi met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; scholen, winkels, uitvalswegen, High Tech Campus, ASML, groenvoorzieningen, speeltuintjes, etc.
- Uitstekend geïsoleerd.
- Extra werkkamer/slaapkamer op de begane grond.
- Woonoppervlakte 145 m².
- Inhoud 555 m³.
- Bouwjaar 2003.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het huis ligt aan de rand van het natuurgebied. Wanneer je de poort uitloopt kun in de bossen doorlopen tot aan Leende. Uitrusten kan dan bij het Meeuwven. Bij zonsopkomst en zonsondergang loopt je letterlijk langs de reeën op het nabijgelegen veld. Daarnaast heerlijk wakker worden met vogelgeluiden in de zomer in plaats van verkeer. Dat maakt dat je in ons huis eigenlijk altijd het gevoel hebt op vakantie te zijn in de natuur. Het dorpsgevoel wordt daarbij ondersteunt wanneer je op zondagmorgen, normale tijd, de kerkklokken van de kerk in Aalst hoort in de verte. En heb je op zondagmiddag gewoon trek in een lekker borreltje op een zonnig terras dan is het bekende café De Hut van Mie Pils slecht tien minuten lopen dwars door de bossen.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 

aan het woord

“Mooi groot licht huis met voldoende ruimte voor een gezin met 2 kinderen. Ideaal om een hond te hebben, je zit namelijk zo tegen de bosrand aan waar je heerlijk kan wandelen. De hut van mie pils is op 15 min loopafstand.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2003

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

555 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

514 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

425 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Moderne uistraling, rustige omgeving, direct aan het bos

 

Fijn gelegen aan het bos

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner