Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op misschien wel een van de mooiste locaties in Leidsche Rijn ligt deze prachtige watervilla! Met zicht over de rietkragen en vaarwater heeft u een prachtig uitzicht. Daarachter gelegen vindt u "The Wall" met zijn winkels en restaurant. Door de ruime afstand tot de A2 zit u werkelijk in een prachtige omgeving en toch te midden en op korte afstand van de voorzieningen, zoals het nieuwe Leidsche Rijn centrum, winkelcentrum, station Terwijde, scholen en sportvoorzieningen

Deze moderne WATERVILLA biedt u niet alleen alle comfort die u gewend bent van een nieuwbouwwoning maar het biedt meer! Wat dacht u van een fraai uitzicht op de natuur op en rond het water. De rust en vrijheid van een royaal drijvend terras.

Indeling:

Begane grond: Vanaf de loopbrug bereikt u de hal welke is voorzien van een moderne toiletruimte met wandcloset en fontein, een praktische bergkast, hardhouten trap naar de benedenverdieping en toegang tot de keuken en woonkamer. De woonkeuken is voorzien van een grote glazen pui waardoor u een prachtig uitzicht op het water heeft en geniet van veel lichtinval. De keuken is voorzien van een moderne luxe keuken in hoekopstelling en beschikt over een oven, stoomoven, bordenwarmer, koelkast en diepvries, afzuigkap, inductie kookplaat en een vaatwasser. Uiteraard is hier gekozen voor toplijn apparatuur van o.a. Gaggenau. In de woonkamer zittend waant u zich midden in de natuur. Grote raampartijen zorgen voor een prachtig zicht over het water. Deze watervilla is de laatste in de rij en daarmee is voldoende privacy gewaarborgd. In de winter is het heerlijk genieten van de houtkachel. Op de vloer zijn plavuizen met vloerverwarming aangebracht.

Benedenverdieping: Deze verdieping bevindt zich gedeeltelijk onder de waterlijn waardoor u vanuit de slaapkamers een bijzonder uitzicht heeft en u 's zomers geniet van heerlijke koele nachten. Totaal beschikt u hier over 3 riante slaapkamers. De huidige eigenaar heeft deze momenteel in gebruik als slaapkamer, kleedkamer en kantoor. Het kantoor is voorzien van een praktische trapkast. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een royale inloopdouche en een wastafelmeubel. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de separate toiletruimte, een bergkast en de technische ruimte met wasmachine-/drogeraansluiting, mechanische ventilatie-unit, rioolpomp en stadsverwarmingunit.

Terras: Het drijvende terras aan het water is bereikbaar middels een trap vanuit de woonkamer. Aan dit terras kunt u uw eigen sloep of kano aanleggen.
Middels een vaste trap is een riant dakterras bereikbaar met water en elektra aansluiting. Hier kunt u heerlijk van de zon genieten en heeft u een fraai uitzicht!

Bijzonderheden:
- Riant dakterras 66m2! met fraai uitzicht waar volop van de zon te genieten is!
- Woonkamer beschikt over een fraaie houtkachel;
- De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen;
- De berging bevindt zich naast de loopbrug en is voorzien van een geïsoleerde meterkast;
- De grond is uitgegeven in erfpacht waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht;
- Het object bied relatief weinig onderhoud;
- Bieden vanaf 425.000 k.k.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

162 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

55 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Fijne lichtinval

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Veel opbergruimte

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Groot dakterras

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's