Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leuk, die klassieke voorgevels van deze eengezinswoningen aan het Vondelpark in Assendelft. Daarachter vinden we een zee van ruimte, in een moderne open setting. De woonkamer is verlengd, de hoogte is door de huidige bewoners superefficiënt benut door een derde woonlaag aan te brengen voor een bergvliering. Opgeruimd staat netjes!

Saendelft is populair, zeker onder jonge gezinnen. Goed betaalbare woningen waar eigenlijk niets aan hoeft te gebeuren. Goed geïsoleerd en opgebouwd met moderne materialen waardoor bouwtechnische zaken ver van je bed blijven. Ook het onderhoud is tegenwoordig een eitje.
Deze woningen hebben een extra diepe woonkamer, wat natuurlijk heel wat vierkante meters woongenot oplevert.
De evengoed nog tien meter diepe achtertuin biedt een heerlijk beschut terras, omlijst met volwassen groen. De vrijstaande houten berging heeft elektra, handig voor het opladen van e-bikes!, en is bereikbaar via de poort achterom.
Binnen zijn de vloer (laminaat), wanden (stucwerk) en plafonds (glad met hier en daar inbouwspots) keurig afgewerkt. Door het heteluchtsysteem, dat via een ingenieus roosternetwerk de vertrekken verwarmt, zien we geen ontsierende radiatoren en blijft het open en ruim.
De keuken is in een hoek opgesteld en voorziet volledig in de behoefte van een huisgezin. Inbouwapparatuur als een koelkast, vriezer, gaskookplaat met wasemkap, combi-oven, magnetron en vaatwasser zijn de helpende, zeg maar gerust 'onmisbare', hand.
Boven is van twee slaapkamers één heel grote gemaakt. Dat kan vrij eenvoudig weer gesplitst worden waardoor deze woning, verdeeld over twee woonlagen, geen 3 maar 4 slaapkamers plús een zolderkamer heeft. Dit laatstgenoemde vertrek heeft een dakraam. Hier zijn nu de aansluitingen voor de wasmachine en -droger te vinden. De CV- cq heteluchtinstallatie zijn in een apart gecreëerd stookhok verborgen. Hierboven vinden we de eerder geroemde bergvliering.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Verlengde woonkamer met fraaie laminaat vloer en dubbele openslaande deuren naar achtertuin met vrijstaande houten berging en achterom. Open keuken in hoekopstelling met rvs handgrepen en anderhalve spoelbak. Inbouwapparatuur als gaskookplaat met wasemkap, combi-oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Slaapkamer met schuifkastwandsysteem. 2e Slaapkamer met openslaande deur naar frans balkon. Geheel betegelde badkamer met douchecabine, meubel met dubbele wastafel en tweede toilet.
Tweede verdieping: overloop met 3e slaapkamer met dakkapel en eventuele 4e slaapkamer met dakraam. Aansluitingen wasmachine en -droger. Berging achter dakbeschot. Afgescheiden stookruimte met opstelling CV-installatie.
Derde verdieping: bergvliering.

De omgeving is inmiddels uitgegroeid tot een levendig geheel waar winkels, infrastructuur en school, sport en spel een vaste plaats innemen. Om de hoek, in dit geval. Het winkelcentrum Kaaikhof, met het gezondheidscentrum, een Vomar, Albert Heijn, verswinkels, speciaalzaken en eetgelegenheden, ligt op een paar minuten lopen. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen maar ook als er even snel wat gehaald moet worden.
Saendelft ligt vlak aan de verbinding tussen de A8 en de A9. Zowel Zaandam, Amsterdam, Haarlem en Alkmaar liggen binnen een radius van 20 minuten. Treinforenzen lopen in een paar minuten naar het station, in de spits vertrekken elk uur 4 à 5 Sprinters richting de hoofdstad. Fietsen is ook een geliefde bezigheid in Assendelft en omgeving. Kids kunnen via een veilige route naar school en sportveld, daarnaast is op elke straathoek wel een speelmogelijkheid te vinden. Speeltoestellen, trapveldjes, vriendjes en vriendinnetjes... Vervelen is er niet bij. Dat geldt ook voor de volwassenen, er zijn voldoende mogelijkheden je hier in en om de wijk uitstekend te vermaken!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 134 m2;
- inhoud 467 m3;
- perceelgrootte 120 m2 eigen grond;
- bouwjaar 2005;
- heteluchtverwarming;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis staat eigenlijk in een hofje, waardoor je veel contact met de hele buurt hebt. De buren staan echt voor je klaar, als er iets is.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

467 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Dakraam

Energie

Verwarming

Hete lucht verwarming

Warm water

Gasboiler eigendom

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Documentatie

Kadastrale kaart

Bekijk Kadastrale kaart Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's