Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de populaire wijk “Terwijde” ligt deze moderne en energiezuinige tussenwoning met achtertuin gelegen op het oosten en eigen parkeerplaats in de achter gelegen parkeerhof. De woning beschikt daarbij over een vrijstaande berging voorzien van elektra, een achterom en eigen parkeerplaats. De lichte tussenwoning heeft een strakke wand- en vloerafwerking, een ruime woonkamer en gezellige open woonkeuken met inbouwapparatuur. Naast een luxe badkamer beschikt de woning over 3 slaapkamers (4 mogelijk). Op korte afstand liggen de winkels van winkelcentrum “Terwijde” én het nieuwe stadswinkelcentrum “Leidsche Rijn”.

Ligging:
De woning aan de Ray Charlesstraat 7 is gelegen in de wijk "Terwijde". In de directe omgeving zijn scholen/ kinderopvang, busstations, een NS-station en sportfaciliteiten gelegen. Ook recreatievoorzieningen zijn volop aanwezig, met name in het uitgestrekte Maximapark. Het winkelcentrum Terwijde is letterlijk om de hoek, waar je terecht kan voor boodschappen in 1 van de 3 supermarkten, winkelen, en horeca gelegenheden. Het NS station ligt op slechts enkele minuten loopafstand. Het stadswinkelcentrum Leidsche Rijn ligt op enkele minuten fietsafstand. Door de nieuwe fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal is er een directe en snelle fietsverbinding met het oude centrum van Utrecht. De directe uitvalswegen waaronder de A2 en A12 zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang naar 1e verdieping, woonkamer voorzien van uitbouw en dubbele openslaande deuren, open woonkeuken aan voorzijde voorzien van inbouwapparatuur (inductieplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en stoomoven), achtertuin met ruime berging met achterom een afgesloten parkeerhof met eigen prive parkeerplaats ( nr. 27) ; aan de voorzijde van de woning is er beschikking over vrijstaande parkeerplekken waar vrijwel altijd geparkeerd kan worden.

1e verdieping: overloop, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet. De ouderslaapkamer is zeer ruim en van deze ruime kamer zijn eventueel twee slaapkamers te maken. Op deze verdieping zijn naast de ouderslaapkamer nog een slaapkamer te vinden. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.
2e verdieping: overloop voorzien van dakraam, ruime slaapkamer, en wasruimte met was- en droogmachine aansluiting.

Tuin:
De zonnige tuin is gelegen op het oosten. De tuin is net en verzorgd aangelegd en geeft ruimte voor een heerlijke loungeset. Tevens bevindt zich de schuur van ca 5 m2 en een achterom naar de eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Keurig afwerkingsniveau en instapklaar
- Praktische indeling; de vertrekken hebben allemaal een goed formaat
- energiezuinige woning (energielabel A)
- Tuin op het oosten
- Gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen (winkelcentrum Terwijde en Leidsche Rijn centrum)
- Geheel houten kozijnen met isolatieglas
- Eigen parkeerplaats, jaarlijkse kosten voor onderhoud ca € 150,--
- Oplevering in overleg

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee. Een overzicht van collega NVM makelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Destijds hebben wij onze huis maximaal laten uitbouwen met 2,4 meter. Hierdoor is de woonkamer erg ruim en dit gaat zeker niet ten koste van de tuin, die heerlijk lang en breed is. De zolder hebben wij destijds een extra muur laten inbouwen waardoor er een aparte kamer beschikbaar is. Op de zolder zijn er 2 dakramen geplaatst. Van de zolder en kleine slaapkamer is er nauwelijks gebruik gemaakt gezien wij geen kinderen hebben. Verder hebben wij onze slaapkamer van 2 naar 1 grote slaapkamer gemaakt door een muur weg te laten bij de bouw. Hierdoor is de slaapkamer erg ruim en voldoende plek voor een ruime kledingkast en een ruime bed. Bij de afgesloten prive parkeerterrein (hek bedienbaar met afstandsbediening / telefoon/ sleutel) vindt er jaarlijks 1 a 2 keer een straat BBQ waar buren bij elkaar komen voor een lekker hapje. Bij de parkeerterrein is er een kleine kinderspeeltuin met schommels en glijbaan en een bankje waar de kinderen dagelijks veilig kunnen spelen. 3 a 4 keer per jaar komen de buren van de Ray Charlesstraat en de straat tegenover bij elkaar voor de onderhoud van de parkeerplek ( denk aan onkruid weghalen en schoonhouden van de parkeerplek.) Fijne en rustige buurt om te wonen, aardige buren ( jonge gezinnen). Wij hebben met veel plezier in deze woning gewoond voor bijna 5 jaar.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2014

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

449 m³

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

111 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

47 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

winkelcentrum om de hoek voor de dagelijkse benodigheden ( supermarkten, drogisten, bakkerij, slager, horeca, winkels)

 

NS trein station, busstation op loopafstand (minder dan 3 min lopen)

 

gezellige buren, collectief

 

Kindvriendelijke buurt ( scholen, kinderopvang ) + sportvoorzieningen ( sportschool) op loopafstand

 

Nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn ( dit jaar 2018 geopend) op 5 min fietsafstand of 1 halte met de trein ( 2 min)

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's