Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 529.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vrijstaand wonen aan het water midden in het groen!

Graag maken wij u attent op dit aantrekkelijke vrijstaande woonhuis midden in het groen maar op loopafstand van de karakteristieke kern van Kamerik. Kamerik is een zelfstandige kern binnen de gemeente Woerden met een prima voorzieningenniveau en een rijk verenigingsleven. Het station van Woerden is op korte afstand gelegen en met. de auto bereikt vlot alle steden in de Randstad De woning is in 2006 gebouwd als onderdeel van een kleinschalig nieuwbouwproject. De tuin grenst direct aan het water en biedt een oase van rust ondanks de centrale ligging nabij het centrum. Uiteraard voldoet de woning aan alle eisen die aan een moderne woning van deze leeftijd gesteld mogen worden. De grote raampartijen geven vanuit alle bijna alle vertrekken direct zicht op het groen om de woning eveneens een prettige lichtinval. Wij lopen de woning vooruitlopend op uw bezoek vast met u door.

Begane grond: Entree aan de lange zijde van de woning met eveneens de parkeergelegenheid op eigen terrein. Hal met meterkast en toilet. Tuingerichte woonkamer met speelse erker, praktische trapkast en toegang tot de tuin met de vrijstaande berging. Woonkeuken met in moderne uitvoering voorzien van diverse inbouwapparatuur. De openslaande deuren in de keuken geven eveneens toegang tot de genoemde tuin. De begane grond is afgewerkt met een fraaie Travertin vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de rechterzijde van de woning de 1e slaapkamer en de badkamer uitgevoerd met ligbad/douche, douchegelegenheid, wastafel, 2e toilet en handdoek radiator. Aan de linkerzijde van de woning zijn nog twee prima kamers gesitueerd. Laminaat vloerafwerking.

2e verdieping: Overloop met diverse bergruimte, de opstelplaats van de c.v. ketel en de aansluitpunten voor wasmachine en/of droger. 4e slaapkamer en nog een extra werk/hobbykamer. De dakkapel op beide dakvlakken geven extra ruimte en licht op de overloop.

Bijzonderheden: Woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een A label. Handige bergzolder te bereiken via een vlizotrap in de keuken.

Kortom: Modern en groen wonen in Kamerik!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

561 m³

Woonoppervlakte

146 m²

Perceeloppervlakte

345 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's