Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 750.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UNIEK AANBOD

Een vrijstaande woning op een ruime kavel van 635 m2 met een rustige en vrije ligging in het centrum van Castricum komt zelden te koop!
Dit is uw kans om op deze geweldige plek te gaan wonen.

Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, dorpscentrum, supermarkt en de duinen liggen op korte loopafstand. Dit terwijl de woning toch aan een rustige, brede, straat ligt met voldoende parkeergelegenheid en vrij uitzicht over het plantsoen van de Brink.

De circa 27 ! meter diepe en bijna 15 meter brede, fraai aangelegde, achtertuin ligt op het westen en biedt op diverse terrassen alle mogelijkheden om te genieten van de zon, eventueel bij de buitenhaard om de zomeravonden te verlengen.

De binnendoor bereikbare garage met vliering is verlengd en heeft een eigen oprit waar meerdere auto’s kunnen worden geparkeerd.

Indeling:
Authentieke voordeur naar ruime hal met toilet. Via de hal komt u direct in de mooie ruime uitgebouwde T-vormige woonkamer van circa 44 m2 met gas-openhaard en schuifpui naar de fraai aangelegde tuin. De woonkamer is heerlijk licht in verband met ramen aan vier zijden. Aan de voorzijde bevindt zich een markies en achterzijde een elektrische zonwering.
Naast de woonkamer is de hoek opgestelde keuken gesitueerd, welke is voorzien van een gaskookplaat, elektrische oven en een koelkast. In de keuken is ook de ingang naar de kelder.

Daarnaast is de keuken verbonden met de garage, die beschikt over een elektrische deur, verwarming en een vliering. Achter de garage is een berging gerealiseerd met een aansluitpunt voor een wasmachine en droger en een uitstortgootsteen. Zowel de garage als de berging hebben een deur naar de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten. De ouderslaapkamer (circa 16 m2) met vaste wastafel geeft via de openslaande deuren toegang tot een ruim dakterras (circa 12 m2).
Ook bevindt zich op deze verdieping de badkamer, voorzien van een douchehoek, vaste wastafel en een tweede toilet.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met een voorzolder, slaapkamer met dakkapel en aansluitend bergruimte met zij- en dakraam.

Bijzonderheden:
• Royale woning met een woonoppervlakte van circa 135 m2
• Grondoppervlak 635 m2
• Inhoud circa 580 m3
• Royale tuin met meerdere zonneterrassen en een overdekte terras
• De voortuin heeft naast een aantal goed onderhouden borders ook nog de mogelijkheid om op de oprit meerdere auto’s te parkeren.
• Gunstige, rustige, ligging in het centrum van het dorp
• Combi CV-ketel (Nefit Trent line HR) 2017
• Grotendeels kunststof kozijnen met dubbelglas
• Garage met eigen oprit
• Bouwtechnorapport beschikbaar

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1952

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

580 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

635 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

460 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's