Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 525.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 525.000,- k.k.

Fantastisch gelegen vrijstaande villa op riante hoekkavel (827 m² eigen grond) aan water in de wijk Kersenboogerd met o.a. een aangebouwde garage v.v. kapverdieping, een woonkeuken, een riante woonkamer met open haard, 4 ruime slaapkamers en een royale zolder. De woning is tevens voorzien van parkeergelegenheid op eigen erf en een fraai aangelegde, op het zuidwesten gelegen tuin met o.a. meerdere terrassen, een groot gazon, veel privacy en een terras aan het water. Mooie ligging in een rustig en kindvriendelijk deel van de straat nabij alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station) en de uitvalswegen. Lage energielasten door de goede isolatie en de zonnepanelen. Kortom een zeer unieke woonkans !

Indeling:
Entree, ruime hal met vide en toegang tot de garage, de woonkamer en het toilet. De woonkamer is ruim en licht door de vele raampartijen en de schuifpui en is v.v. een fraaie houten vloer en een open haard. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de woonkeuken met hoekopgestelde keukenunit v.v. natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur. Naast de woonkeuken een praktische bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en een deur naar buiten.

1e verdieping:
Overloop, badkamer v.v. ligbad, douche, 2e toilet en wastafel, separate CV-ruimte met opstelling van de combi CV-ketel (bouwjaar 2016) en er zijn 4 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is v.v. een inpandig balkon.

2e verdieping:
Ruime zolderberging bereikbaar d.m.v. een vlizotrap.

Algemeen:
- Bouwjaar 1997
- Perceeloppervlak: 827 m2 eigen grond
- Inhoud: Circa 660 m3
- Woonoppervlak: Circa 161 m2
- Overige inpandige ruimte: Circa 22m2
- Toepassing van zonnepanelen, dak-/muur-/vloerisolatie en dubbele beglazing. energielabel A
- Mooie ligging !

TIP:
U kunt deze woning alvast online bezichtigen via de VIRTUELE TOUR
deze handige tool vindt u bij de desbetreffende woning op de site van Pronk & Van der Wal Makelaardij

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben 21 jaar lang met heel veel plezier gewoond op Robert Stolzhof 9, Hoorn. Nu onze beide dochters hun eigen plek hebben gevonden is het huis voor ons te groot geworden en hebben we besloten ons huis te verlaten. Het is een heerlijk licht, ruim en zonnig huis. De royale woonkamer en keuken lenen zich voor gezellige etentjes en feestjes met familie en vrienden. Via de schuifdeur ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat keuze uit diverse plekken om lekker van het zonnetje te genieten. Voor kinderen is de tuin een waar speelparadijs. Vriendjes en vriendinnetjes van onze kinderen kwamen hier graag spelen, vissen, varen en kamperen. Met de buren hebben we regelmatig gezellige avondjes en feestjes, zoals burendag met muziek en barbecue, burenborrel op oudejaarsavond, Paasvuur en EK/WK voetbal feestjes. Met veel plezier kijken we terug op de winters met ijs, waarbij je zo vanuit de tuin het ijs op stapt en gezellig kan schaatsen met alle buurtjes. ’s Avonds is het ijs achter/naast het huis verlicht en gaat het schaatsen verder met chocomel, warme glühwein rondom de vuurkorf. We hebben zelfs met de hele straat oud- en nieuw gevierd op het ijs.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

660 m³

Woonoppervlakte

161 m²

Perceeloppervlakte

827 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's