Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 415.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een geweldige locatie aan de Crouweldijk in Utrecht ligt dit statige woonhuis met o.a. een uitgebouwde living, luxe badkamer, een zeer diepe achtertuin met gunstige zonligging (N/W), eigen parkeerplaats, 4 slaapkamers (5e mogelijk).

Enkele absolute pluspunten van dit tophuis zijn:

- Uitgebouwde living
- Complete open keuken met diverse inbouwapparatuur
- 4 slaapkamers (5e mogelijk)
- Diepe (ca. 13 meter) en zonnige achtertuin van ca. 60 m2 met tuinschuur en achterom
- Moderne badkamer
- Eigen parkeerplaats

Locatie en woonomgeving
Deze ruime eengezinswoning ligt aan een autoluwe fietsboulevard, in de jonge, groene en kindvriendelijke woonwijk De Bongerd Zuid (’t Zand) te Utrecht, op slechts 150 meter afstand van het Maximapark!
Alle dagelijkse voorzieningen tref je in de directe omgeving: winkelcentrum en treinstation Terwijde (binnen 5 minuten ben je met de trein op Utrecht Centraal /Hoog Catharijne, maar ook diverse sportfaciliteiten zoals Sportpark “De Paperclip, Fletiomare, VV De Meern en onderwijsvoorzieningen, openbaar vervoer, de snelwegen A2 en A12, het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, en natuurlijk de historische binnenstad Utrecht zijn binnen no-time bereikbaar.
Indeling begane grond
Entree, hal met garderobe en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, meterkast, toegangsdeur naar het woongedeelte. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft een lichte kleurstelling en een donker granieten werkblad. Daarnaast is deze mooie keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven magnetron.
De living is zeer ruim door de 2,40 m uitbouw aan de achterzijde, aangrenzend de achtertuin met tuinschuur en achterom. De woonkamer is voorzien van een praktische trapkast, daarnaast is het woongedeelte net als de volledige begane grondverdieping uitgerust met vloerverwarming.

Tuin
De keurig aangelegde en verzorgde achtertuin ligt op het zonnige noord-westen en is ingericht met terrastegels en groene borders. Ook tref je hier een houten tuinschuur, achterom, buitenkraan, elektrisch zonnescherm. Aan de achterzijde van dit woonblok grenst een binnenterrein met eigen parkeerplaats.

Eerste verdieping
Overloop, toegang tot de drie volwaardige slaapkamers waarvan de master bedroom aan de achterzijde is gelegen. Deze kamer beslaat de volledige breedte van de woning. Een van de slaapkamers aan de voorzijde beschikt over een Frans balkon.
De moderne en luxe badkamer is voorzien van een ruim ligbad, een tweede (zwevend) toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog een ruime slaapkamer aan de voorzijde en kan er nog een vijfde slaapkamer gecreëerd worden.
Daarnaast vindt u op deze verdieping ook een separate wasruimte met plek voor de wasmachine, droger, opslag en de mechanische ventilatie box. Ook is hier middels een vlizotrap te bergvliering te bereiken met veel opbergruimte.

Bijzonderheden en kenmerken:

- Woonoppervlak 125 m2;
- Inhoud 454 m3;
- Eigen parkeerplaats;
- Bijdrage mandelig binnenterrein (parkeren) € 70 per jaar;
- Uitbouw woonkamer 2,4 meter;
- Luxe badkamer;
- Voorzien van elektrische rolluiken;
- Marmoleum trapbekleding;
- Vloerverwarming begane grond;
- Complete keuken met inbouwapparatuur;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (AV1989);
- Oplevering en sleuteloverdracht in overleg.

Interesse? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging samen met je NVM aankoopmakelaar!

Bel ons via 030-6776000 of e-mail naar info@beumer.nl om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Gezellig buurt en goede contacten met buurtbewoners . Jaarlijkse buurtfestiviteiten waaronder een barbecue en spelletjes voor de kinderen. Ieder jaar koningsdag voor de deur. Rommelmarkt met activiteiten. De speeltuin is voorzien van veel groen en fruitbomen. Máxima park op steenworp afstand. Eigen parkeerplaats bij woning. Onze woning biedt veel werkplezier. Meerdere slaapkamers en tevens nog een extra kamer te realiseren. Huis bezit een grote vliering waardoor alle woonlagen optimaal voor woongenot te gebruiken zijn. Ruime lichte kamers. Huis is goed beveiligd o.a. dmv electrische rolluiken op alle ramen en deuren. Ruime tuin en er is een electrisch zonnescherm met sensor aanwezig.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

454 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

61 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Autovrije en zeer kindvriendelijke straat met veel speelvoorzieningen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's