Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 148.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Staringstraat 280 te Hengelo

Gemoderniseerd, ruim en licht zijn de kernwoorden van deze maisonnette...

De woning bevindt zich op de 3e woonlaag en beschikt over een ruime woonkamer, luxe keuken, 2 balkons, 2 slaapkamers, een werkkamer en een vaste trap naar de 4e woonlaag met nog 1 slaapkamer en daarnaast volop bergruimte!

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het winkelcentrum 'Groot Driene' en heeft vrij uitzicht over het voorgelegen grasveld. Kortom, een appartement waar niet veel meer aan hoeft te gebeuren!

Indeling:
Begane grond:
Ruime entree met trappenhuis, brievenbussen en royale berging van circa 12 m².

Appartement:
Entree/hal met meterkast, slaapkamer, woonkamer, woonkeuken, gang met toilet, ruime slaapkamer, werkkamer en de badkamer.

De royale woonkamer meet een oppervlakte van circa 25 m² en is mooi licht door de grote ramen aan de voorzijde. Er is een open verbinding naar de ruimte ernaast van circa 12 m², welke nu in gebruik is als werkkamer. Via hier is er toegang tot de bovenverdieping en tevens tot het balkon.

De woonkeuken van circa 14 m² is voorzien van een luxe inbouwkeuken met separaat keukenblok en beschikt over de volgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een magnetron. Er is nog voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen. Daarnaast is hier de aansluiting van de wasmachine en is er toegang tot het balkon.

De 2 slaapkamers zijn ruim en licht en vanuit de hal en de gang bereikbaar. De kamers meten oppervlaktes van circa 13 en 10 m² en zijn afgewerkt met een laminaatvloer in lichte kleurstelling.

De badkamer is afwerkt in zwart/wit kleurstelling en beschikt over een douchehoek en wastafel, afgescheiden middels een glazen wand.

Verdieping:
Via een vaste trap te bereiken verdieping met royale overloop met bergruimte en de slaapkamer met toegang tot 2 bergruimtes.

De slaapkamer is royaal bemeten met circa 15 m² en voorzien van twee dakvensters. Het geheel is afgewerkt met een vloer in donkere kleurstelling.

De bergruimte gelegen naast de slaapkamer is uiterst royaal en een ideale plek om met wat aanpassingen nog een slaap-/hobby- of werkkamer te creëren.

Parkeermogelijkheden en berging:
Op de begane grond heeft u de beschikking over een berging van circa 12 m². Aan de achterzijde van het complex liggen parkeerplaatsen bestemd voor de bewoners.

Bijzonderheden:
Bouwjaar appartementencomplex is 1971. Verwarming middels blokverwarming, warm water middels geiser. De gebruiksoppervlakte bedraagt 121 m² en het appartement heeft een inhoud van circa 400 m³. Voorschot servicekosten bedraagt € 92,92 euro per maand en voorschot stookkosten bedraagt circa € 77,- per maand.

''Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op de website van de NVM TWENTE.

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De zolderverdieping is bij de woning getrokken en is middels een vaste trap bereikbaar. Naast de 2 slaapkamers beneden, is er boven nog een zeer ruime slaapkamer, overloop en 3 grote bergruimtes. Kortom: een appartement met de ruimte van een eengezinswoning.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1971

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

403 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prachtig buitengebied op fiets/loop-afstand

 

Winkelcentrum met alle voorzieningen dichtbij

 

Via het buitengebied dichtbij de UT en Enschede

 

Na een korte wandeling bereik je de Swavert-vijver, een rustgevende plek waar je heerlijk op een bankje over het water kunt kijken.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's