Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 321.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vrij gelegen en nagenoeg compleet gerenoveerde UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING met woonkeuken en grote woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers, garage en grote tuin (perceel 362 m²).

De woning is gebouwd in ca. 1972 en is vanaf 2004 flink gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is de gevel van de woning gereinigd, gestraald en opnieuw gevoegd, grotendeels voorzien van nieuwe (kunststof) kozijnen met dubbelglas (m.u.v. badkamer), is er spouwmuurisolatie en dakisolatie aangebracht en nieuwe goten en regenpijpen. In 2011 is de woning over de volle breedte flink uitgebouwd waardoor het woonoppervlak gigantisch is vergroot met een woonkeuken, bijkeuken en speel-/werkkamer. Tevens is de hele begane grond verdieping gemoderniseerd naar de hedendaagse normen (o.a. nieuwe tegelvloer v.v. isolatie en vloerverwarming, nieuw stucwerk van wanden en plafond, luxe keukenrichting, vernieuwde toiletruimte etc.).

De totale inhoud bedraagt maar liefst 680 m³ met een woonoppervlakte van 171 m². Dit is meer dan menig vrijstaand huis te bieden heeft. De overige inpandige ruimte bedraagt 19 m² (=garage). Ook het perceel is groter dan normaal vanwege de hoekligging in de straat, namelijk 362 m². Hierdoor heeft u niet alleen een grote tuin maar ook veel vrijheid rondom de woning. De woning grenst bovendien aan de voorzijde en zijkant aan een groenvoorziening met parkeergelegenheid waardoor uw privacy optimaal is!

Indeling woning: Entree met trapopgang naar de eerste verdieping, moderne toiletruimte met wandcloset en fontein, meterkast (vernieuwde installatie) en garderobe. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer. De woonkamer (ca. 35 m² groot) is afgewerkt met een fraaie tegelvloer voorzien van comfortabele vloerverwarming en strak gestukadoorde wanden en plafond. In de zijgevel zijn extra ramen geplaatst zodat u ook vanuit hier in de eigen tuin kunt kijken. Tussen woonkamer en woonkeuken zijn mooie schuifdeuren aangebracht. De luxe woonkeuken is voorzien van een kookeiland met 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, cooker en is afgewerkt met een natuurstenen blad. Ook in de keuken zijn 3 ramen met zicht op de tuin. Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken en is er toegang tot een portaal. De bijkeuken is voorzien van een provisieruimte en tevens treft u hier de wasmachine-aansluiting en is er ruimte voor het plaatsen van een diepvries. Via het portaal naast de keuken is er toegang tot de tuin en de speel-/werkkamer. Een leuke extra ruimte voor opgroeiende kinderen maar ook voor liefhebbers van een werkruimte aan huis of wellicht voor senioren die in de toekomst beneden willen slapen.
Via de bijkeuken is er toegang tot de garage welke voorzien is van een elektrisch bedienbare garagedeur. Voor de garage kunt u 2 auto's op eigen terrein parkeren.

1e verdieping: Overloop met vaste kast en toegang tot 3 slaapkamers en een keurige complete badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, zijn afgewerkt met tapijt of een laminaatvloer en gestukadoorde wanden en hebben een vaste kast. De geheel betegelde badkamer is compleet uitgevoerd met een ligbad, vrijhangend closet, douchecabine, designradiator en wastafelmeubel. Er is ook elektrische vloerverwarming aanwezig. De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap vanaf de overloop. Op deze verdieping is nog een flinke zolderkamer. Deze ruimte is geheel opgeknapt, voorzien van dakisolatie en dakramen en daardoor prima geschikt als 4e slaapkamer of hobbykamer. Verder is er bergruimte achter de schotten en op de voorzolder treft u de opstelling van de combiketel (Agpo 2004).

De tuin is geheel omsloten en achterom bereikbaar. U heeft hier veel zon, privacy en ruimte! De tuin is aangelegd met een groot grasveld en een fraai terras aan huis.

Deze 2/1 kapwoning is rustig gelegen op de hoek van een brede woonstraat. Verder ligt de woning op korte afstand van scholen, groen en het centrum. Deze keurig onderhouden woning biedt een zee aan ruimte in en om het huis en ligt lekker vrij! Ideaal voor gezinnen maar wellicht ook voor senioren. Beslist een kijkje waard!

Vraagprijs € 321.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“14 jaar lang op dit mooie plekje gewoond. De woning hebben we flink uitgebouwd en beschikt daarom over heel veel functionele ruimten. Een mooie leefkeuken waar gezellig met het hele gezin kan worden gegeten. De kinderen hebben daarnaast vele uren in hun eigen speelkamer doorgebracht. Voor het huis is er een groenstrook, en parkeergelegenheid, hierdoor ligt de weg voor het huis op een ruime afstand. Kortom een mooi huis op een heel mooie plek!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

680 m³

Woonoppervlakte

171 m²

Perceeloppervlakte

362 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

362 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooie uitgebouwde woning

 

ruime leefkeuken

 

Perfecte ligging, dichtbij het centrum en dichtbij de bossen.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's