Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Neptunuskade 97 Leiden

Bent u op zoek naar een modern appartement in een gewilde woonwijk met uitzicht op vaarwater?

Aan de oevers van het Rijn- en Schiekanaal in de moderne en populaire woonwijk Roomburg treft u, in het luxe afgewerkte en moderne gebouw "Equester": het eveneens luxe afgewerkte en ruime 3 kamer appartement met royaal balkon op zuid/westen. Vanaf uw balkon op de eerste etage kunt u genieten van de bootjes en boten die over dit brede kanaal voorbij varen.

In de onderbouw is een eigen parkeerplaats en een individuele berging. Deze is beveiligd d.m.v. videobewaking. Op de begane grond is een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging.

Uiteraard is er bij de bouw rekening gehouden met comfort, zo zijn er twee moderne liften, kunt u via een videofoon systeem "zien en horen" wie er bij u voor de deur staat en zijn alle gemeenschappelijke ruimte keurig verzorgd en netjes afgewerkt. De centrale hal is afgesloten en vanuit uw woning te openen.

Gunstig gelegen op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Leiden en station Lammenschans. In de omgeving zijn diverse voorzieningen als: Jachthaven, sport - en recreatie faciliteiten (o.a. mooie fiets - en wandelpaden langs het water naar Park Cronesteyn en watergebied De Vlietlanden, alsmede door het nabij gelegen Groene Hart. Groenvoorzieningen in de wijk en Mathilopark) en uitvalswegen o.a. Rijksweg A4 (Den Haag - Amsterdam/Schiphol) en N11 (Utrecht - Gouda - Alphen aan den Rijn).

Indeling:
Entree, gang met meterkast v.v. moderne groepenkast, toilet met fontein, ruime woonkamer (circa 40 m2 inclusief keuken) v.v. laminaatvloer, stucwerk wanden en deur naar balkon. Moderne open keuken in L-opstelling met hardstenen blad en v.v. apparatuur o.a. vaatwasser, koelkast, oven, recirculatie afzuigkap en keramische kookplaat. Bijkeuken met WMA en warmte terugwin unit. Luxe badkamer met inloop-douche en wastafelmeubel. Twee (verrassend) ruime slaapkamers (afmetingen: 5.66 x 2.96 en 4.57 x 2.61 m) v.v. laminaat vloer, stucwerk wanden en deur naar balkon.

Algemeen:
Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars
Servicekosten: € 155,-- per maand
Vloeroppervlakte circa 92 m2
Inhoud: circa 289 m3
Balkon: circa 7.4 m2
In de wijk is een basisschool met BSO
Stadsverwarming
Energielabel A
Supermarkt op loopafstand

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Roomburg is een rustige nieuwbouwwijk op korte afstand van het centrum, uitvalswegen en park Cronesteyn. Het appartementencomplex bestaat uit drie woontorens die gesitueerd zijn op een schiereiland. Voor de deur is een kleine jachthaven aanwezig. Aan de andere zijde van het complex is het Rijn en Schiekanaal gelegen. Vanuit het appartement is er prachtig uitzicht op de boten die voorbij komen varen. Het appartement is praktisch ingedeeld met verrasend ruime slaapkamers. De woning is energiezuinig (energielabel A) door de aanwezigheid van vloer-, muur- en glasisolatie en een warmte terugwin unit. De woning is tevens toekomstbestendig (gasloos) door verwarming middels stadswarmte. Kortom, er is veel comfort en veel woonplezier te beleven in het appartement gelegen in het mooie Roomburg.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

289 m³

Woonoppervlakte

92 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Uitzicht op het water

 

Appartementencomplex voorzien van luxe en comfort

 

Gezonde en actieve VVE

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's