Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van het karakteristieke Drentse brinkdorp Tynaarlo staat deze vrijstaande woning met een ruime aangebouwde garage en een royale schuur. Een fraaie tuin op het zuiden met diverse terrassen en de ligging naast het bos geeft het gevoel van wonen in de natuur.

De woning wordt zorgvuldig bewoond en verkeert in goede staat van onderhoud. De woonkamer en de hobby-/werkkamer hebben veel raampartijen waardoor er veel licht binnenkomt. Deze raampartijen geven tevens zicht op de tuin en de naastgelegen natuur. De oprit van de woning biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Achter de woning is een royale schuur van ca. 39 m², geschikt voor hobbydoeleinden en/of het stallen van auto's/camper/caravan.

Tynaarlo is gelegen nabij het stroomdallandschap De Drentse Aa. Hier zijn diverse recreatiemogelijkheden, waaronder wandelen, fietsen, paardrijden etc. In het dorp Tynaarlo zijn voorzieningen zoals onder andere een basisschool, sportgelegenheden, het Natuurbad, een café, een bakker en een drogisterij. Ook zijn er goede openbaar vervoerverbindingen. Het dorp Tynaarlo bevindt zich tussen Vries en Zuidlaren, waar ruime winkelvoorzieningen, scholen, sportfaciliteiten en horecagelegenheden aanwezig zijn. Tevens zijn Assen en Groningen via de A28 in ca. 15 autominuten bereikbaar.

Indeling begane grond:
Een ruime hal, toilet met fonteintje, meterkast en L-vormige woonkamer met inbouwhaard. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval en zicht op het naastgelegen bos. In de half open nette keuken met inbouwapparatuur bevindt zich een toegangsdeur naar de fraai aangelegde tuin op het zuiden. Vanuit de keuken is de bijkeuken met kastenwand en witgoedaansluitingen bereikbaar. Via de bijkeuken betreedt u de ruime garage van ca. 24 m² met trap naar de zolder, alwaar de mogelijkheid bestaat voor het maken van een extra kamer. Tevens is er via de keuken toegang tot de kelder en een lichte hobby- /werkkamer met fraai uitzicht op de tuin en het bos.

Indeling 1e Verdieping:
De overloop, slaapkamer met diepe kastenwand, nette badkamer met wastafelmeubel, douche, ligbad en toilet, vaste kast met geiser, slaapkamer met wastafel en een slaapkamer met vaste kast.

Extra informatie:
- Goed onderhouden woonhuis met mogelijkheden;
- Fraaie, royale, onder architectuur aangelegde tuin met vijver;
- De woning is gelegen naast een bos;
- Heteluchtverwarming Brink (eigendom);

- 10 liter warmwater boiler onder het aanrecht (elektrisch, eigendom);
- Warm water badkamer via geiser Vaillant uit 2004 (gas, huur Energiewacht);
- De woning is buitenom geschilderd in 2018;
- Nieuwe dakgoten (zink) in 2018;
- Royaal perceel van 969 m².

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vroeger hadden we een weitje met dwerggeiten, kippen, konijnen, duiven. De ruimte hiervoor is er nog steeds”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

482 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

969 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Tuin rondom

Tuin oppervlakte

481 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Vlak bij het sportveld

 

Vlak bij het natuurbad. Alleen toegankelijk voor inwoners van Tynaarlo.

 

Vlak bij het dorpshuis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's