Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING MET BERGING EN LEUKE TUIN GELEGEN IN DE WOONWIJK "DOOLEGGEN". HET CENTRUM VAN BOEKEL MET WINKELS EN BASISSCHOLEN LIGT OP 5 FIETSMINUTEN.

Deze woning is gebouwd in 1992 en in 2003 uitgebouwd aan de achterzijde. De woning heeft een inhoud van ca. 410 m³ en het perceel is 254 m² groot. Er is een gebruiksoppervlakte wonen van 122 m². Vanuit de bouwperiode zijn de muren, het dak en de vloeren geïsoleerd, verder is er grotendeels dubbele beglazing aanwezig.

Indeling:
Hal met meterkast en toiletruimte. De woonkamer heeft een tegelvloer en staat in open verbinding met de keuken. Hier is een moderne keukeninrichting geplaatst voorzien van koelkast, combi oven/magnetron, gaskookplaat en afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Aansluitend bij de keuken is een praktische bijkeuken met gootsteen, aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de Nefit HR combiketel uit 2009. De woonkamer is met een schuifpui gescheiden van de aanbouw, die momenteel als tuinkamer wordt gebruikt. Hier ligt een tegelvloer met vloerverwarming en zijn openslaande deuren naar de tuin. Een heerlijke lichte en extra leefruimte bij deze woning. De aanbouw is een verlengde van de woonkamer maar ook ideaal met kinderen om beide ruimten soms gescheiden te kunnen gebruiken.

Op de 1e verdieping zijn vanuit de overloop, 3 slaapkamers en een badkamer toegankelijk. Deze badkamer is functioneel en compleet ingericht met ligbad, douche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 6, 11.5 en 12 m², hebben laminaat op de vloeren en de ramen zijn voorzien van draai-/kiepramen met enkel glas. Ook de 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Hier is een overloop met bergkast en een ruime 4e slaapkamer (groot ca. 12 m²) met kunststof dakkapel voorzien van dubbele beglazing uit 2010. Op deze verdieping is veel bergruimte onder de schuine kant van het dak.

De tuin is gelegen op het zuiden en via de zijkant van de woning achterom bereikbaar. In de tuin ligt een terras, gazon en stukje kunstgras. Achter in de tuin staat een houten berging voor het tuingereedschap of de fietsen en in 2008 is nog een houten tuinhuis met elektra bijgebouwd. Naast de woning ligt een oprit, zodat de auto prima op eigen terrein kan staan.

KORTOM EEN INTERESSANTE STARTERS- OF GEZINSWONING IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING GELEGEN.

Vraagprijs € 249.000,= k.k.
Aanvaarding vanaf april 2019

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Torenveld is een gezellige straat. We hebben regelmatig iets te vieren: Een prins, een prinses, een jeugdprinses, een vorst, een boerenbruidspaar.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1992

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

254 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

254 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Bij het eerste zonnetje is het meteen lekker warm in onze tuin.

 

Torenveld 23 is een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer.

 

Hoogwaardige keuken van Forest Keukens Boekel en hoogwaardige dakkappel gemaakt door Ton van Boxtel timmerwerken Boekel.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's