Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In nieuwbouwstaat verkerende grote uitgebouwde 2/1 Kapwoning met garage en tuin op zuidwesten! De woning is bijzonder mooi gelegen aan een groenvoorziening waardoor u vrij wegkijkt. Deze woning is algeheel luxe en compleet afgewerkt, om zo te betrekken!

De woning is gebouwd in 2016 en toen direct voorzien van een uitbouw aan de achterzijde waardoor er een fraaie woonkeuken is ontstaan aan de tuinzijde. De totale inhoud bedraagt 670 m³ met een woonoppervlakte van 157 m² en overige inpandige ruimte van 19 m² (=garage). Het perceel is 215 m² groot met aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein en aan de achterzijde een strak aangelegde tuin waar u tot in de avond kunt genieten van de zon.

Indeling: Hal met luxe toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein, meterkast en trapopgang. Vervolgens komt u in de woonkamer. Deze is aan de voorzijde uitgebouwd met een erker. Er is veel lichtinval en u heeft een mooi uitzicht over de groenvoorziening voor de woning. De woonkeuken is aan de tuinzijde gesitueerd en deze is luxe ingericht en van alle gemakken voorzien (inductiekookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven, stoomoven, vaatwasser, recirculatiekap, cooker).
De begane grond is afgewerkt met strak stucwerk en een beton look gietvloer voorzien van vloerverwarming. Via een schuifpui is er toegang tot de tuin. De garage staat naast de woning en vanuit hier kunt u naar de inrit en de tuin.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met stucwerk en een laminaatvloer. Op de ouderslaapkamer staat een grote kastenwand (ter overname). De badkamer heeft een grote inloopdouche voorzien van regenshower en handddouche, een dubbele geïntegreerde wastafel en een wandcloset. Er is elektrische vloerverwarming en een designradiator. Vaste trap naar:
2e Verdieping: Hier treft u een grote open ruimte voorzien van dakraam en afgewerkt met een laminaatvloer. Gezien de ruimte kunnen hier nog 2 kamers gerealiseerd worden indien gewenst. Tevens treft u hier de opstelling van de wasmachine, combiketel (Intergas 2016) en ventilatie-unit.

De tuin is strak aangelegd met keramische tegels, een vlonder waar u een mooi zonneterras heeft, leibomen, rondom houten schuttingen, kunstgras en enkele plantenborders. Tuinverlichting ontbreekt uiteraard niet. Een heerlijke onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin om in te genieten! De woning is voorzien van 5 zonnepanelen en is verder optimaal geïsoleerd.

De woning ligt op een prachtige locatie in een gewilde nieuwbouwwijk in de nabijheid van scholen, een supermarkt en landschapspark "Meulenreek". De algehele afwerking is luxe en keurig. Ideaal voor mensen die graag een nieuwe woning willen maar geen lang nieuwbouwtraject wensen te doorlopen!

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2016

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

670 m³

Woonoppervlakte

157 m²

Perceeloppervlakte

215 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

215 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's