Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de gezellige moderne woonwijk Getsewoud gelegen eengezinswoning, vlakbij park/bos de “Venneperhout” is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en goed gelegen voor uitvalswegen naar de A44 en A4. Steden als Haarlem, Leiden, Amsterdam en Den Haag zijn hierdoor binnen 30 minuten te bereiken. Luchthaven Schiphol ligt op 10 minuten met de auto.

De wijk biedt verschillende basisscholen, diverse winkels zijn eenvoudig te bereiken en beschikt Nieuw-Vennep over een grote middelbare school.

Woonoppervlakte: 103m² Inhoud van der woning: 353m³ Perceeloppervlakte: 123m²

Indeling:

Begane grond; In de entree hal treft u de meterkast, trapkast/garderobe kast en toilet voorzien van monobloc toilet met fontein (kleurstelling: wit halfhoog betegeld) en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de gezellige rechthoekige woonkamer met openkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur (zoals: oven, koelkast, afzuigschouw en vaatwasser) en voorzien van een spoelbak met lekbak. Tevens biedt de woonkamer dubbele openslaande deuren naar de achtertuin, welke is voorzien van een stenen berging met een complete pantry (keukenblok zonder apparatuur, met elektra en water).

1e verdieping: Vanaf de ruime overloop heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer, tweede slaapkamer en badkamer met toilet en wastafel, tevens in een grote douche cabine geinstalleerd welke ook te gebruiken is als: whirlpool, massage douche en stoomcabine (geheel betegeld in een crème kleurstelling). Tevens naar de trap naar de 2de verdieping.

2e verdieping: Deze zolder verdieping is ingedeeld als 1 slaapkamer en ruimte voor de wasmachine en wasdroger. Tevens is hier de CV ketel (2013). De zolder beschikt over een dakkapel.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik woon hier nu achttien jaar en heb altijd genoten van de rust en gezelligheid van de buurt”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

353 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

70 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Leuke buren

 

Dichtbij winkel centrum

 

Alle faciliteiten aanwezig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's