Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Complete en uitgebouwde hoekwoning, met dakopbouw en dakkapel, zowel aan de voor-als aan de achterzijde aan groenstrook, in kindvriendelijke woonomgeving!”

Aan een groenstrook staat deze uitgebouwde en complete hoekwoning met stenen berging. Door de uitbouw van de woonkamer op de begane grond en de dakopbouw aan de voorzijde en dakkapel aan de achterzijde van de 2e verdieping is de woning echt een gezinshuis geworden, met een riante en tuingerichte living, de aanwezigheid van maar liefst 4 grote (slaap)kamers, een nette badkamer en een complete keuken met ingebouwde apparatuur.

De woning is gelegen op relatief korte afstand van de voorzieningen zoals (basis)scholen, wijkparkje, sportvelden en (iets verder) NS-station. Verder zijn de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad (via A-12 en N-11) nabij. Openbaar vervoer met trein en bus maken Bodegraven tot een aantrekkelijke woonplaats, terwijl de natuurgebieden van de Reeuwijkse - en Nieuwkoopse Plassen op fiets- of wandelafstand zijn.

Graag nemen wij u in gedachten alvast mee met een rondgang in de woning:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast (10 groepen en aardlekschakelaar), schuifkastenwand, trapopgang en toiletruimte met wandcloset en fontein, open keuken aan de voorzijde met in L-vorm opgestelde inrichting met ingebouwde apparatuur, o.a. koelkast, vriezer, keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven-magnetron en vaatwasser, aan achterzijde uitgebouwde en sfeervolle woonkamer (living) met 2 (extra) zijramen en dakraam in de aanbouw, brede houten vloerdelen, met screen en airco, bijkeuken met kasten, aansluiting wasmachine, wateraansluitpunt en 10 liter close-in boiler.

Eerste verdieping:
Overloop, royale (hoofd)slaapkamer (voorheen 2 kamers) aan de achterzijde met airco, tussengelegen en vergrote badkamer met ligbad/douche combinatie, wastafelmeubel, wandcloset, design radiator alsmede elektrische vloerverwarming, en ruime (woningbrede) slaapkamer aan de voorzijde met 4-deurs schuifkastenwand.

Tweede verdieping:
Bereikbaar d.m.v. vaste trap, door dakkapel aan achterzijde en nokverhoging aan de voorzijde is een volwaardige slaapverdieping ontstaan, met 3e slaapkamer aan de voorzijde met nokverhoging, vliering en cv-kast (combi ketel, bouwjaar 2017) en 4e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde.

Tuin:
Via de bijkeuken bereikt u de zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, en onderhoudsvriendelijk ingericht, met stenen berging, welke ruimte biedt voor het opstellen van de fietsen, het opbergen van het tuinmeubilair en/of het doen van een klusje.

Bijzonderheden:
• Uitgebouwde hoekwoning in kindvriendelijke wijk Broekvelden;
• Vrije ligging aan de voor- en achterzijde;
• Ruime woning met 4 (slaap)kamers;
• Geheel dubbel glas;
• Perceeloppervlakte 178 m2 eigen grond;
• Inhoud van de woning ca. 459 m3;
• Woonoppervlakte c.a. 125 m²;
• Oplevering in overleg.

U en uw NVM Makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

459 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

178 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Alarminstallatie, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel parkeermogelijkheid

 

Vrij uitzicht

 

Voorzieningen op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's