Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Op loopafstand van het centrum, in een gezellige rustige straat, is een sfeervolle, perfect onderhouden tussenwoning met tuin op het zuiden te koop. De woning dateert uit de twintiger jaren, heeft een authentieke voorgevel en is op stijlvolle wijze aangepast aan de eisen van deze tijd.

De woning ligt nabij het centrum met tal van faciliteiten, zoals een basisschool, speeltuinen, park, winkels, theater en diverse gezellige terrassen.

Indeling:

Begane grond
Via de voortuin bereikt men de entree. Hier bevindt zich de gaderobe, de toiletruimte, meterkast en de deur naar de woonkamer. Op de vloer liggen houten vloerdelen die naadloos doorlopen in de woonkamer.

Toilet
Het toilet (2017) is stijlvol betegeld tot aan het plafond. De spiegeling van de tegels laat de ruimte groter lijken. Men vindt hier een modern closet.

Woonkamer
De woonkamer gaat u verrassen! Er is zeer creatief omgegaan met de ruimte. Aan de achterzijde van de woning is de keukenruimte gecreëerd met speelse doorkijkjes naar de woonkamer. Naast de gedeeltelijk open keuken is ruimte voor een eethoek met zes stoelen.
Aan de voorzijde vindt men de zithoek. Ook de gedraaide houten trap (2015) naar de eerste verdieping is in de woonkamer te vinden. De muren en het plafond zijn strak gestuukt. Het plafond heeft zowel voor als achter een rond ornament. De brede vensters zorgen voor genoeg daglicht.

Keuken
De lichte L-vormige keuken is geheel in stijl van een twintigerjarenwoning uitgevoerd, vanzelfsprekend in een modern jasje. Men vindt hier voldoende opbergruimte en alle moderne apparatuur is aanwezig zoals een heteluchtoven, koelkast, gaskookplaat, afzuiger en vaatwasser. Bijzonder is dat men vanuit de keuken via de doorkijkjes zowel zicht heeft op het zitgedeelte als op de eethoek.

Eerste verdieping
Via de houten trap bereikt met de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers. Aan de achterzijde bevindt zich de ouderslaapkamer. Door de twee raampartijen heeft de kamer een prettige lichtinval. Op de vloer liggen houten vloerdelen, de muren en plafond zijn gestuukt en in het plafond zijn inbouwspots geplaatst. De twee kleinere slaapkamers hebben een fijne sfeer. De muren en plafonds zijn strak afgewerkt en in de kamers ligt, evenals op de overloop, vloerbedekking. De licht betegelde badkamer is voorzien een ligbad, douche en een wastafel.
Op de overloop is via een luik de zolderruimte te bereiken. De zolderruimte is volledig gerenoveerd met nieuwe dakplaten, isolatie, glasvliesbehang en een nieuw dakraam. Hier bevindt zich ook de opstelplaats van de CV-ketel (Intergas 2012).

Tuin
De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin zorgt voor privacy, omdat deze de inkijk vanaf het trottoir vermindert. In de iets verdiepte, betegelde achtertuin op het zuiden is de mogelijkheid om gezellig samen te eten of te barbecueën. De tuin wordt door een houten schutting afgescheiden van de buren. Achterin de tuin bevindt zich een ruime berging en er is een achterom. In de berging bevindt zich de opstelling van de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
- Sfeervolle woning met authentieke voorgevel
- Verrassend creatief aangepast aan de eisen van deze tijd
- In rustige straat nabij het centrum
- Parkeervergunning van toepassing (ca. 25,- per jaar)
- Alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en uitvalswegen binnen bereik
- Zeer goed onderhouden
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken
- Ouderslaapkamer beschikt over een aico
- Grotendeels dubbelglas
- Vloerisolatie middels schelpen in kruipruimte

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1922

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

319 m³

Woonoppervlakte

98 m²

Perceeloppervlakte

105 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige straat, nabij scholen

 

Scholen in de buurt

 

Dorp op loopafstand

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's