Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een verrassend ruime gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers, aan een rustige, doodlopende straat, in een groene en kindvriendelijke buurt? Kom dan eens kijken in deze fraaie middenwoning met diepe achtertuin en volop ruimte!

Lokatie:
Dit leuke huis ligt in een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Amsterdam en tegen de gemeente Oostzaan/Landsmeer. Wonen in Amsterdam, maar met het karakteristieke landelijke gebied om de hoek. Speelpleintjes, winkels, alles om de hoek. Natuurgebied 't Twiske is op loopafstand net als winkels voor dagelijkse boodschappen Scholen. Openbaar vervoer naar zowel het centraal station van Amsterdam en station Sloterdijk zijn op loopafstand. De pont naar CS en het NDSM gebied is 10 tot 15 min fietsen. Met de auto kun je gratis parkeren en de bereikbaarheid is zeer goed omdat de ringweg op slechts enkele minuten afstand is.

Indeling

Begane grond:
Hal met trapopgang, meterkast en toilet, de woonkamer is tuingericht en behoorlijk ruim, aan de voorzijde van de woning is een open keuken. De tuin is 10 meter diep en heeft twee bergingen, een houten en een stenen, beide voorzien van elektra en een achterom. In de tuin kun je lekker van de middag- en avondzon genieten.

Eerste verdieping;
Overloop met kastenwand, drie goede slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping;
Overloop met cv-kast, ook hier twee goede slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer is voorzien van airconditioning. en een ruim dakterras (471 x 347).

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot 3 januari 2043
- 5 Slaapkamers!
- Diepe achtertuin en een dakterras
- Centrale verwarming met combiketel uit 2017
- Aanvaarding in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

““Wij hebben 25 jaar lang genoten van de Sandwijk 50, Amsterdam maar nu alle vier de kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het was altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! In de zomer is de woning heerlijk koel en tijdens de winter behaaglijk warm. Met de openslaande deuren ben je direct in de achtertuin en heb je de meeste tijd van de dag een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met het hele gezin, familie en vrienden heerlijk van kunnen genieten! Boven op het dakterras kan er nog eens extra genoten worden van de laatste uurtjes zon. De speelplekken pal voor de deur en in de buurt zorgden er voor dat de kinderen in alle vrijheid op konden groeien. ””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

355 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

102 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

48 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's