Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

IN CENTRUM VAN UDEN GELEGEN 2-KAMER HOEKAPPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS IN KELDER EN BERGING. SUPERMARKT, HORECA EN WINKELS OP LOOPAFSTAND.

Dit appartement ligt op de hoek van de Kerkakkerstraat- Mr. van Coothstraat. Het appartementencomplex is gebouwd in 1997 en bestaat uit een bedrijfsruimte, 21 appartementen en een parkeerkelder. Via een gesloten portiek is het appartement zowel per lift als trap bereikbaar. De lift komt ook in de parkeerkelder. Het appartement ligt op de 1e verdieping van het complex en is 56 m² groot en beschikt daarnaast over een balkon/loggia van 4 m². In de kelder is een eigen parkeerplaats en een gedeelde berging.

Er is een actieve VVE. De servicekosten bedragen € 91,28 per maand. In deze servicekosten zijn de kosten voor het buitenonderhoud, de opstalverzekering, het onderhoud aan lift, schoonmaken hal etc. inbegrepen.

Indeling:
Hal met garderobe en laminaatvloer, welke volledig doorloopt in het gehele appartement. In de hal zijn verder de meterkast, een toiletruimte en cv.-kast met opstelling Remeha combiketel uit 2009. Bij binnenkomst in de woonkamer valt de speelse indeling op. Er is toegang tot een balkon/loggia. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is uitgevoerd met een "zalmroze" keukeninrichting compleet voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, gaskookplaat, koelkast en vrieskast.

De slaapkamer van ruim 13 m² is vanuit de woonkamer bereikbaar. In de kamer zijn vaste kasten gemaakt rondom de deur naar de badkamer. Erg praktisch. De licht betegelde badkamer is functioneel met douche, wastafel en 2e toilet. Op de badkamer is ook de aansluiting voor een wasmachine.

KORTOM, EEN INTERESSANT APPARTEMENT VOOR STARTERS, ALLEENSTAANDEN OF BELEGGERS!

Vraagprijs € 165.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

170 m³

Woonoppervlakte

56 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

midden in het gezellige centrum van Uden

 

centrum Uden

 

Gezellig centrum

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's