Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Spullen pakken en verhuizen! Deze, van alle moderne comfort voorziene, woning is keurig onderhouden en zonder aanpassingen te betrekken.

Bij het zien van de foto's is het al duidelijk: de woning is keurig ingericht en afgewerkt en voorzien van een moderne open keuken. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een aparte kamer ingericht als wasruimte. De badkamer is keurig en voorzien van ligbad, douchehoek, 2e toilet en wastafelmeubel. Een bergvliering zorgt ervoor dat alle spullen, lekker uit zicht, opgeborgen kunnen worden. Voor de tuinliefhebber is er een mooie achtertuin, gesitueerd op het oosten en voorzien van een vrijstaande stenen berging en overkapping.

Kortom: een zeer aantrekkelijke woning om snel eens van dichtbij te komen bekijken.

De Soendastraat is een rustige straat voor bestemmingsverkeer. Op loopafstand van basisscholen, supermarkt en sportschool. In de de directe omgeving treft u de winkels in de Zaanbocht en op het Marktplein in Wormerveer, alsmede diverse sportfaciliteiten en openbaar vervoer (alle op fietsafstand). Het rijkswegennet (A7, A8 en A9) naar de omliggende steden Amsterdam, Purmerend en Alkmaar is goed (binnen 10 minuten) bereikbaar.

Indeling:

Begane grond: entree/hal, toiletruimte, lichte woonkamer met mogelijkheid voor het plaatsen van een open haard (schoorsteenkanaal aanwezig), openslaande tuindeuren en moderne, open keuken in hoekopstelling voorzien van koelkast, combi-oven, vaatwasser, gaskookplaat en RVS afzuigkap. Loopdeur naar de achtertuin. De begane grond is voorzien van moderne pvc vloer.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, keurige badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. Wasruimte met aansluiting wasmachine en droger. Op de overloop een luik met vlizotrap en toegang tot de bergvliering met sta hoogte.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1948;
- perceeloppervlakte 110 m2 eigen grond;
- woonoppervlakte 65 m2;
- inhoud 265 m3;
- oplevering in overleg, kan snel.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Lekker zonnig huis, helemaal af! je kan er zo in.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1948

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

265 m³

Woonoppervlakte

65 m²

Perceeloppervlakte

110 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

38 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Centraal gelegen

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's