Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 499.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

ROYAAL WONEN IN EEN TWEE ONDER ÉÉN KAPWONING MET GARAGE GRENZEND AAN WATER EN VRIJ UITZICHT IS NU MOGELIJK IN DE WIJK "BIESLAND" NABIJ HET NATUURGEBIED "DE DELFTSE HOUT".

Op zoek naar een uitstekend onderhouden halfvrijstaande woning met garage in een rustige woonomgeving nabij het groene hart? Dan hebben wij hier een uitstekende mogelijkheid. Deze luxe afgewerkte woning beschikt over een ruime uitgebouwde keuken en een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en grenst aan het water. De auto kan op de eigen oprit naar de garage geparkeerd worden. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, de uitvalswegen A-4, A-12 en A-13 alsmede het winkelcentrum "de Parade", scholen, kinderdagverblijf, speeltuintjes, sportvelden en het openbaar vervoer in de directe nabijheid.

*** Bekijk de foto's, de video en de plattegronden voor een complete impressie van de woning. ***

INDELING BEGANE GROND:
Entree via de voortuin. U komt binnen in de hal met grijze plavuizenvloer en toegang naar het ruime en moderne toilet met wandcloset en fonteintje. De riante en lichte woonkamer heeft een eiken houten vloer, een bio ethanol open haard, raampartijen tot op de grond, strak gestucte wanden en een deur naar de achtertuin. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een eetkeuken. Deze ruimte omvat een luxe keuken met witte hoogglans afwerking, natuurstenen aanrecht en inbouw vaatwasser, inductiekookplaat, r.v.s. afzuigkap, koelkast, vriezer en combi magnetron/oven. Vanuit de eetkeuken kunt u via een dubbele deur de fraai aangelegde tuin bereiken met de verschillende met hardsteen aangelegde terrassen en een houten steiger aan het water. De vrijstaande stenen garage is voorzien van elektra en er is voldoende ruimte voor het parkeren van de auto op eigen terrein.

INDELING 1E VERDIEPING:
Via de trap bereikt u de overloop, op deze verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een aparte wasruimte met wasmachine aansluiting, de moderne betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een wastafel met meubel en een wandcloset.

INDELING 2E VERDIEPING:
Via de trap bereikt u de ruime hal met Velux dakraam, op deze verdieping bevinden zich ook twee ruime slaapkamers aan de voor- en achterzijde. Via een luik met vlizotrap in de achterslaapkamer is de vliering bereikbaar.

KENMERKEN:
- bouwjaar 2008;
- gelegen op 242 m² eigen grond;
- woonoppervlak ca. 136 m²;
- externe bergruimte ca. 18 m² (garage);
- woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- stadsverwarming;
- woning is voorzien van glasvezel aansluiting;
- mogelijkheid van parkeren op eigen terrein;
- elektra 7 groepen met aardlekschakelaar;
- oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

242 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's