Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in een hofje heeft vele voordelen; je hebt openbaar groen voor de deur en geen auto’s in de straat. Het Frits Juliushof is een fijne plek om te wonen voor jong en oud; kinderen kunnen veilig voor de deur spelen en zelf heb je door het keukenraam mooi uitzicht op het openbaar groen met de mooie bomen. De woning heeft drie ruime slaapkamers, een verrassend grote badkamer, tuingerichte woonkamer en een heuse eetkeuken. De achtertuin met (fietsen)berging en achterom maakt de woning zeer aantrekkelijk als start op de woningmarkt. Parkeren kan dichtbij de woning, aan het begin van het hofje.
Leesten Oost is een rustige, gezellige buurt op slechts vijf minuten van het bos. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt waaronder winkelcentrum Leesten met een supermarkt, diverse winkels en een sportschool. Basisonderwijs en openbaar vervoer (bus) zijn goed vertegenwoordigd en na een verfrissende fietstocht van 20 minuten sta je in het oude centrum van Zutphen. Via de N314 heb je een goede aansluiting op de omliggende dorpen en steden zoals Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Doetinchem.

Indeling:
Begane grond:
In het rustige hofje is de entree van deze leuke woning. De aansluitende hal geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte met fonteintje en de woonkamer. De laminaatvloer is doorgelegd in de woonkamer en de keuken en de wanden zijn in een lichte kleur geschilderd.
De tuingerichte woonkamer heeft veel lichtinval via de grote ramen en de deur die toegang geeft tot de achtertuin. De woonkamer is lekker ruim; hier heb je plek voor een grote zithoek waar je kunt genieten van je favoriete film of serie. De open trap vormt de afscheiding tussen de woonkamer en de keuken. De straatgerichte keuken heeft een rijopstelling met veel bergruimte in de onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. In de keuken is plek voor een meerpersoons eettafel; hier zit je gezellig van het ontbijt tot en met het avondeten.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is over de volle breedte en heeft net als de overloop en de tweede slaapkamer een laminaatvloer. De badkamer is ingericht met een douche, toilet en een wastafel met een spiegel en planchet. De wanden zijn geheel betegeld en de douche heeft een dubbele (regen)douchekop.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de volwaardige tweede verdieping. Op de overloop heb je lichtinval via het dakraam en er is een aparte ruimte voor de CV-ketel en de wasmachine-aansluiting. Tenslotte is er de derde slaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde; inclusief insectenhorren.

Exterieur:
Tegen de voorgevel staat een bankje; hier kun je zitten terwijl de kinderen veilig spelen op de groenstrook in het hofje. De achtertuin heeft een groot terras, houten schuttingen, een gazon en een (fietsen)berging. In de tuin is een poort naar de gemeenschappelijke achterom, handig als je met de fiets thuiskomt. De ligging van de tuin is op het noordoosten; hier kun je kiezen tussen zon en schaduw.

Bijzonderheden:
- Uitstekend geïsoleerde woning (dak-, spouwmuur- en vloerisolatie);
- De hardhouten kozijnen zijn voorzien van draai-/kiepramen met HR glas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Het buitenschilderwerk is in 2015 door een schilder uitgevoerd;
- Keurig afgewerkte woning met spuitwerk wanden en merendeels laminaatvloeren;
- Energiezuinige woning met label A.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

402 m³

Woonoppervlakte

104 m²

Perceeloppervlakte

100 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

48 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Groene omgeving

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's