Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Groots wonen in Groot Corlaer. Deze riante half vrijstaande woning oogt niet alleen ruim, maar biedt deze ruimte ook en zéker op de begane grond. Rust en ruimte voeren de boventoon in deze prachtige omgeving. Achterin uw zonnige tuin, genietend van de overkapte loungeplek, waant u zich alleen op de wereld.

Eenmaal binnen zult u worden verrast door de strakke keuken, mooie passende vloer en wandafwerking. Het zitgedeelte aan de voorzijde wedijvert met het eetgedeelte, een heerlijk avondje relaxen op de bank of een heerlijk glas wijn na een lekker diner met vrienden of familie. Komt u er niet uit, dan gaat gewoon lekker loungen in de tuin. Onder de mooie overkapping gaar het grenzeloze genieten gewoon lekker door. Hier woon je echt om er ook daadwerkelijk van te genieten.

Via de entree met toilet, meterkast en trapopgang, bereikt u de ruime woonkamer met open keuken en toegang naar de zonnige achtertuin. De vloer is voorzien van een mooie pvc-vloer en dus onderhoudsvrij en duurzaam. Ook de wanden zijn recentelijk voorzien van glad pleisterwerk en is de keuken in 2016 vernieuwd en voorzien van kwaliteitsapparatuur zoals Siemens.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een lekker badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Op de zolder heeft u nog de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer en bevindt zich de c.v. uit 2017 en de was opstelling. Via een vlizotrap bereikt dan nog de bergvliering.

Deze woning ligt verstopt in een hele rustige woonstraat waar u geniet van groen en ruimte groen om u heen, maar wel de nabijheid van voorzieningen zoals scholen, supermarkt, speeltuinen, uitvalswegen en het centrum van Nijkerk.

De aanbevelingen van Succesmakelaars:
Toegevoegde waarde:
- ruime woonkamer
- onderhoudsvrij vloer begane grond
- Keuken v.v. inbouwapparatuur
- Vier slaapkamers aanwezig
- Ruime verlengde garage
- Tuin gelegen op het Zuiden en met veranda
- Uitstekende ligging in rustige woonstraat
- perceel van 240 vierkante meter

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

150 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's