Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 575.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een SCHITTEREND GELEGEN 2 ONDER 1 KAP WONING MET GARAGE, PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN EN ROYALE ZONNIGE TUIN OP HET NOORDEN. De woning is gesitueerd op steenworp afstand van het Maximapark en heeft een mooie diepe achtertuin met veel zon en privacy. Aan de voorzijde gelegen aan een brede laan met voornamelijk bestemmingsverkeer en meer dan voldoende parkeergelegenheid

OMGEVING:
De woning ligt nabij het Maximapark en ’t Lint. De royale achtertuin heeft met de noordligging vanaf de ochtend tot de late middagzon. Daarnaast heeft de woning door de ligging veel privacy. De wijk karakteriseert zich door de statige architectuur en intieme en kindvriendelijke opzet. In de directe omgeving tref je alle wenselijke voorzieningen, zoals winkelcentra, openbaar vervoer, scholen en kinderdagverblijven, sportverenigingen, uitvalswegen A12/A2/A27/A28.

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst komt u in een royale hal met meterkast, keurige toiletruimte met fontein en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft eveneens toegang tot het woongedeelte. De tuingerichte living beschikt door de vele raampartijen over een optimale lichtinval. De lichte woonkamer wordt nog eens versterkte door de unieke plafondhoogte van 2,86m. Tevens is de riante woonkamer voorzien van 2 paar openslaande deuren naar de achtertuin en een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

De complete en moderne woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde en beschikt over diverse inbouwapparatuur en is geplaatst in een U-opstelling en heeft een bar De keuken is uitgerust met diverse Neff inbouwapparatuur; oven, magnetron, vaatwasser, 90cm inductie kookplaat. De keuken heeft een moderne (tikkeltje gewaagde) kleurstelling, een donker hardstenen werkblad, en biedt veel opbergruimte.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer aan de achterzijde is gelegen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft ramen van vloer tot plafond en daardoor is een heerlijk lichte kamer gecreëerd.
Verder beschikt deze verdieping over een fraaie en ruime badkamer met vloerverwarming, inloopdouche met sunshower, wastafel, 2e toilet en designradiator.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping tref je op de overloop een ruime plek voor wasmachine en wasdroger. eventueel bestaat de mogelijkheid hier een separate kamer te maken. Daarnaast zijn hier eveneens 2 riante slaapkamers aanwezig met veel lichtinval door de raampartijen. Het plaatsen van een 2e badkamer is mogelijk op deze verdieping.

Tuin: De achtertuin heeft een totale diepte van circa 12 meter en is ongeveer 9 meter breed. De tuin is fraai aangelegd en kent prachtige bloemborders en een royaal terras. Daarnaast beschikt de tuin over de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2006;
- 156 m² wonen en 566 m³ inhoud;
- 248 m² perceel;
- Buitenschilderwerk 2018;
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (AV1989);
- Keurig afwerkingsniveau;
- Kenmerkende 19e -eeuwse bouwstijl met hoge plafonds, grote ramen en veel licht;
- 4 volwaardige slaapkamers;
- Parkeren op eigen terrein;
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en kent een extra royale plafondhoogte van ca. 2,80;
- Oplevering in overleg, bij voorkeur januari 2019.

INTERESSE IN DEZE WONING? KOM GERUST EENS KIJKEN MET JULLIE AANKOOPMAKELAAR

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

566 m³

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

248 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's