Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 359.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Laat u verrassen door de ruimte, de complete afwerking en het comfort die deze GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAP WONING u te bieden heeft! Zo beschikt deze woning over een royale, lichte woonkamer, een luxe inbouwkeuken, een werk-/speelkamer op de begane grond, schitterende sanitaire voorzieningen, een wasruimte/inpandige berging, 4 mooie slaapkamers en een heerlijke achtertuin met sfeervolle veranda en tuinhuis. Daarnaast is deze schitterende woning voorzien van een eigen parkeerplaats en met de ligging op een aantrekkelijke locatie in de kindvriendelijke woonwijk Petenbos heeft u voorzieningen als basisscholen, supermarkt en speelveldjes binnen handbereik!

Vernieuwingen / Verbeteringen
In hoofdlijnen hebben vanaf 2012 de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- wanden en plafond woonkamer en keuken opnieuw afgewerkt (ca. 2012);
- HR-cv-combiketel vernieuwd (ca. 2013);
- veranda geplaatst (ca. 2014);
- toiletruimte vernieuwd (ca. 2015);
- wanden en plafond entreehal opnieuw afgewerkt (ca. 2015);
- vloerafwerking entreehal en keuken vernieuwd (ca. 2015);
- wanden en plafond verdieping gedeeltelijk opnieuw afgewerkt (ca. 2015);
- vloerafwerking verdieping vernieuwd (ca. 2015).

Indeling
Entreehal voorzien van garderobe, meterkast en trapopgang. Schitterende toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime werk-/speelkamer. Praktische wasruimte/inpandige berging voorzien van wasmachineaansluiting en mechanische-ventilatie. Riante, tuingerichte woonkamer met tuindeur, aluminium schuifpui en trapkast. Gedeeltelijk open keuken voorzien van luxe inbouwkeuken met extra kastenunit (hoogglans wit & antracietkleurig natuurstenen aanrechtblad), uitgerust met een inductiekookplaat, schouwafzuigkap, aantal trekladen, spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriesladen en combimagnetron/oven. Verder is de begane grond hoofdzakelijk voorzien van glad gestuukte wand- en plafondafwerking. Tot slot zijn de entreehal en keuken voorzien van een antracietkleurige gietvloer en de woonkamer van een massief eiken vloer.

Verdieping
Ruime overloop voorzien van cv-kast met HR-cv-combiketel (merk: Remeha / type: Avanta). Royale slaapkamer I voorzien van een op maat gemaakte ombouw kastenwand. Slaapkamer II. Slaapkamer III met radiatorombouw. Slaapkamer IV. Volledig betegelde, luxe badkamer (kleur: witte resp. antracietkleurige wandtegels & antracietkleurige vloertegels) voorzien van wastafelmeubel, handdoekenradiator, ligbad, wandcloset en douchecabine. Verder is deze verdieping gedeeltelijk voorzien van glad gestuukte wand- en plafondafwerking en volledig van een lichte houtstructuur laminaatvloer. Tot slot zijn de slaapkamers I, II en III voorzien van glasvezelaansluiting.


Tuin
De leuk aangelegde, gezellige, zonnige achtertuin, gelegen op het oosten, is voorzien van veel privacy, een zonneterras met elektrisch zonnescherm, tuinkast, bestrating, gazon, beplanting, buxushagen, sfeervolle veranda en houten tuinhuis. De veranda is voorzien van verlichting, elektra en internetaansluiting. Middels de eigen achterom zijn de extra parkeerplaatsen bereikbaar achter de woning. Verder heeft men aan de voorzijde van deze woning de beschikking over een eigen parkeerplaats en een voortuin met beplanting.

Overige gegevens
Woonoppervlakte: ca. 135m2
Inhoud woning: ca. 415m3
Grondoppervlakte: 216m2
Bouwjaar: ca. 1996

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 47m2
Werk-/speelkamer: ca. 11m2
Wasruimte/inpandige berging: ca. 5m2

Verdieping
Slaapkamer I: ca. 17m2
Slaapkamer II: ca. 10m2
Slaapkamer III: ca. 10m2
Slaapkamer IV: ca. 6m2
Badkamer: ca. 6m2

Tuin
Tuinhuis: ca. 14m2
Veranda: ca. 10m2

Omgeving
In de aantrekkelijke woonwijk Petenbos ligt deze ruime 2-onder-1-kap woning met een leuk speelveldje voor de deur. Verder liggen op korte afstand van dit object de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, een buurtwinkelcentrum, treinstation Veenendaal-Centrum en diverse (basis-)scholen. Ook zijn de toekomstige bewoners van deze fraaie woning binnen 15 minuten op de autosnelweg A15 (Nijmegen – Gorinchem – Rotterdam) en binnen nog geen 10 minuten rijdt men op de A12 (Arnhem – Utrecht – Den Haag) en de A30 (Ede – Amersfoort – Apeldoorn).

Kortom: een aantrekkelijke, compleet afgewerkte 2-onder-1-kap woning met werk-/ speelkamer op de begane grond en gezellige veranda!

Aanvaarding: uiterlijk eind mei 2019.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1996

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

216 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

105 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Aan de rand van het bos

 

Veel privacy

 

Straat met uitsluitend bestemmingsverkeer

 

Heerlijke veranda

 

Werk / Speelkamer op begane grond

 

Aparte ruimte voor Was en droogmachine

 

Groot tuinhuis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's