Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 489.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GELEGEN IN DE GROENE EN KINDVRIENDELIJKE WIJK "ESSESTEIJN" BIEDEN WIJ NU MET VEEL PLEZIER TE KOOP AAN DEZE RIANTE EN UITSTEKEND ONDERHOUDEN 5-KAMER EENGEZINSWONING!

Het betreft hier een kenmerkende kwadrantwoning (oorspronkelijk een type A) welke is vergroot doordat de oorspronkelijke berging bij de woning is getrokken. De nu studeerkamer is volledig geïsoleerd en is voorzien van 2 ramen met HR-glas. Daarbij is in 2008 onder vergunning een volledig geïsoleerde dakopbouw geplaatst waardoor een zeer comfortabel woonoppervlak is ontstaan van ca. 141m².
De woning is voorzien van een luxe open keuken met hoogwaardige apparatuur, een fraaie (vergrootte) badkamer en de woning heeft een HR-combiketel en is volledig geïsoleerd. Ook heeft de woning een heerlijke veranda en een grote tuin.
Ligging: zeer rustig gelegen in groene wijk met gratis parkeren op achtergelegen centrale parkeerterrein. Op loopafstand van supermarkt en OV (bus en RandstadRail). Op korte fietsafstand van winkelcentrum Leidsenhage, wat momenteel wordt getransformeerd tot "The Mall of the Netherlands", Nederlands grootste winkelcentrum. Winkelcentrum "De Julianabaan" is gelegen op slechts 6 minuten fietsen. Basisscholen en sportfaciliteiten bevinden zich eveneens op loopafstand. Verbinding met de uitvalswegen is uitstekend.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING BEGANE GROND:
Entree tot voorportaal met garderobe en meterkast. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer met strakke linoleum vloer en comfortabele vloerverwarming (aangelegd in 2003 en in 2017 doorgetrokken naar de studeerkamer). De luxe open keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur (5-pits gasfornuis met RVS afzuigkap, een vaatwasmachine, koelkast en een oven en combi-oven/magnetron.
In de bijkeuken rechts vindt u de opstelplaats voor wasmachine en droger en u vindt hier de HR combiketel van Bosch (bouwjaar 2008) en mechanische ventilatie-unit. Tevens is hier nog een kast onder de trap die naar boven toe gaat.
De originele schuur is middels een opening bij de woonkamer bijgetrokken en wordt momenteel gebruikt als studeerkamer, maar u kunt hier verschillende bestemmingen aan geven, bijvoorbeeld een heerlijke speelkamer voor de kinderen.
Grenzend aan de woonkamer en de keuken is een riante veranda met een aluminium frame en houten panelen. Middels twee grote openslaande deuren betrekt u gemakkelijk de veranda bij de riante achtertuin.

INDELING EERSTE VERDIEPING:
De eerste verdieping bereikt u via een halletje naast de keuken waarin tevens een modern separaat toilet zit met fonteintje. Op de overloop op de 1e verdieping zit een vaste bergkast. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Dit waren oorspronkelijk twee slaapkamers, maar doordat de muur er tussenuit is gehaald is een heerlijk riante slaapkamer ontstaan van ca. 23m²! Deze kamer is voorzien van een ingebouwde kledingkast. Het oorspronkelijke kozijn en de deur van de tweede slaapkamer aan de voorzijde is nog aanwezig wat betekent dat de oorspronkelijke indeling gemakkelijk terug kan worden gebracht waardoor 3 goede slaapkamers gemaakt kunnen worden.
De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is eveneens voorzien van een vaste kledingkast.
De badkamer is iets vergroot en is voorzien van een ligbad met douchevoorziening, een dubbele wastafelmeubel, design radiator en een tweede toilet.

INDELING TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping is in 2008 gerealiseerd en is volledig geïsoleerd. Deze kamer heeft een oppervlak van ca. 26m² en is voorzien van vaste kastruimte. Deze kamer is natuurlijk ideaal als extra slaapkamer, maar kan ook dienen als kantoor.

*** KORTOM, BENT U OP ZOEK NAAR EEN ROYALE GEZINSWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN EN MET UITSTEKENDE VOORZIENINGEN NABIJ? DAN IS EEN BEZOEK ABSOLUUT DE MOEITE WAARD! ***

KENMERKEN:
- Bouwjaar 1973;
- Perceel 250m² eigen grond;
- Woonoppervlak ca. 141m²;
- Bergruimte (schuur) ca. 12m²;
- Veranda ca. 14m²;
- Gevels gereinigd en geïmpregneerd in 2018;
- Buitenschilderwerk in 2017 uitgevoerd;
- Vloerverwarming begane grond (aangelegd in 2003);
- Oorspronkelijke berging in 2003 bij woning bijgetrokken en volledig geïsoleerd;
- Dakopbouw in 2008 onder vergunning gerealiseerd;
- Verwarming middels HR combiketel (Bosch 30 HRC, bouwjaar 2008);
- Woning is volledig voorzien van dubbel glas;
- Asbestclausule van toepassing i.v.m. bouwjaar;
- Verkoopvoorwaarden Essesteijn van toepassing;
- Uitgebreide vragenlijst digitaal beschikbaar;
- Oplevering bij voorkeur januari 2019.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Onze kinderen zijn hier groot geworden en hebben hier een fantastische tijd gehad (wij daardoor ook uiteraard). Vooral veel plezier gehad van de tuin waarbij de serre ook gedurende de koude wintermaanden een meer dan welkome uitbreiding van onze woonmogelijkheden en wooncomfort heeft gegeven. De leuke tuinfeesten en bbq's met en voor familie en vrienden, zullen wij in warme herinnering meenemen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

250 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Super grote tuin met veel speelruimte voor de kinderen. Omgeving zeer geschikt voor husidieren, m.n. honden kunnen heerlijk ravotten in de directe omgeving. Scholen van alle niveaus in de directe omgeving.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's