Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Unieke kans; Bieden vanaf € 250.000,- k.k. , vraagprijs € 265.000,- k.k.

Dorpsstraat 49, 2445 AK Aarlanderveen

Zeer charmante en goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met een beschutte achtertuin

- Woning is gebouwd omstreeks 1790
- Tuin gelegen op het oosten
- Gelegen nabij (30/35min) de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag
- De woonoppervlakte bedraagt 77 m2
- Woning is voorzien van authentieke details zoals ramen met een kleine ruitverdeling, ouderwetse dakkapellen met fraai houtwerk etc.

Aarlanderveen is een heerlijk rustig dorpje dat hoort bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Juist de combinatie van monumentale objecten, karakteristieke dorpsgezichten, kleine woonwijkjes, een rustige woonomgeving en de vrijheid van het poldergebied, maken het wonen in Aarlanderveen zo aantrekkelijk. Tevens is Aarlanderveen bekend om haar fraaie molenviergang. Recreëren in deze omgeving is geen probleem. Mooie fietsroutes en wandelpaden te over en het Nieuwkoopse Plassengebied ligt op steenworp afstand. Wilt u graag winkelen of uitgaan, dan kunt u naar Alphen aan den Rijn waar u met 5 minuten rijden bent. Aarlanderveen ligt zeer centraal in de Randstad; grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Schiphol zijn met 35 minuten te bereiken.

De indeling van de woning is als volgt
Entree, hal met het toilet voorzien van een fonteintje. De woonkamer is bereikbaar via een brede schuifdeur. De woonkamer oogt erg ruim door de grote ramen en het hoge plafond. De handgemaakte open keuken (2011) heeft een zijraam en is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur (Miele en Liebherr) en heeft als finishing touch een op maat gemaakt betonnen aanrechtblad. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken. De bijkeuken geeft toegang aan de achtertuin en is voorzien van vaste kasten en een aansluiting voor wasmachine en droger. De gehele begane grondvloer is afgewerkt met fraaie eiken houten vloer. De keuken en de bijkeuken is afgewerkt met een Belgisch hardstenen vloer.

1e Verdieping: Via een spiltrap vanuit de woonkamer is deze verdieping te bereiken. De overloop met een vaste kast geeft toegang aan twee slaapkamers, een badkamer en een bergvliering. Slaapkamer 1 is een ouderslaapkamer met dakkapel gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 met dakkapel en een vaste kast is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer met dakraam beschikt over een ligbad met daarboven een douche, een toilet en een wastafel.

2e verdieping: Vanaf de overloop kunt u via een vlizotrap de bergvliering bereiken.

Tuin: Achter de woning ligt de beschutte achtertuin op het oosten. De tuin is ingericht met een zonneterras, plantenborders en een kleine berging.

Bijzonderheden:
- Bijkeuken voorzien van een op maat gemaakte kast met grote hoogglans schuifdeuren
- Woning voorzien van modern jaren 30 schakelmateriaal van het merk Berker
- Woonkamer via de hal bereikbaar door een brede schuifdeur voorzien van gezandstraald glas
- In de woonkamer bevind zich een vaste kast met mousseline glas en dimbare led verlichting
- Nieuwe groepenkast 2011
- Begane grond en badkamer in 2011 voorzien van nieuwe radiatoren
- Buitenkraan in de berging

Bent u opzoek naar een instapklare, betaalbare maar vooral een charmante woning met moderne afwerking? Dan is deze woning beslist een bezichtiging waard

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier altijd met enorm veel plezier gewoond. Het is een heerlijk huis met een knusse tuin. In de zomer staat vaak de bbq aan en genieten we met een goed glas wijn in de rustige tuin. In de mooie keuken met betonnen aanrechtblad en fijne keukenapparatuur zijn heel wat uren doorgebracht. Onze dochter gaat met veel plezier naar de kleine basisschool waarbij veel aandacht is voor het kind. na school kan ze altijd nog spelen in de grote speeltuin met clubgebouw waarbij veel leuke activiteiten worden georganiseerd.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1790

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

260 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

85 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

heerlijk dorp

 

Fijne buren

 

Veel authentieke details in de woning

 

Midden in het Groene Hart

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's