Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN VOOR EEN "VANAFPRIJS"

Fantastisch gelegen appartement (type maisonnette). De ligging van het appartement is uniek te noemen doordat het appartement is gelegen aan de grote waterpartij in de wijk Middelaar. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd waardoor parkeren in de directe nabijheid van het appartement geen enkel probleem is. Het appartement is tot in de puntjes verzorgd, daardoor zal het veel mensen aanspreken.

Begane grond:
Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal met toegang tot ruime slaapkamer met kastenwand. Eventueel is het mogelijk om deze kamer eenvoudig te splitsen in 2 (slaap)kamers. Badkamer met ligbad, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer (ca. 30 m2) is ruim en licht en biedt toegang tot het zonnige balkon (ca. 5,25m2) met een fraai uitzicht over de groenvoorziening en waterpartij van Plan Middelaar. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kunt u naar een ruime overloop op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping vindt u ook een 2de ruime lichte studeer-/slaapkamer. Deze studeer-/slaapkamer is voorzien van een grote kastenwand van circa 2 meter diep onder de schuine kap.

De maandelijkse vve-bijdrage is € 50,96

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

250 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's