Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 349.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitgebouwde, geheel gemoderniseerd half-vrijstaand vooroorlogs herenhuis (2-onder-1 kap woning) met moderne keuken, serre, vrijstaande berging en fraai aangelegde achtertuin. Deze woning is centraal gelegen binnen de Ring Eindhoven in Oud-Strijp en op loopafstand van het Sint Trudoplein, Strijp S en R en stadscentrum Eindhoven met alle gewenste voorzieningen!

INDELING:

BEGANE GROND:
Ruime entree/hal met houten vloer. Meterkast met uitgebreide groepenkast voorzien van 10 groepen. Luxe toilet met hangcloset, fonteintje en mechanische afzuiging. Uitgebouwde woonkamer met massief houten vloer, stucwerk wandafwerking, plafond met inbouwspots en aan de achterzijde aangebouwde fraaie serre met veel lichtinval, openslaande tuindeuren en extra deur naar de achtertuin. Open keuken voorzien van moderne L-vormige keukenopstelling (2009) met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, vriezer en koelkast en extra keukenboiler.

1E VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 1 (voorzijde) met laminaatvloer, rolluik en stucwerk wanden. Zeer royale slaapkamer 2 (achterzijde) over de gehele breedte van de woning met laminaatvloer, stucwerk wanden, spanplafond met LED sterrenhemel, rolluiken, deur naar het dakterras en 2 inbouwkasten. In 2002 luxe vernieuwde badkamer met volledig betegelde wanden, ligbad met whirlpool, separate douche, 2e toilet (hangcloset), wastafel, decorradiator, inbouwspots en rolluik. Via vaste trap toegang tot...

2E VERDIEPING:
Voorzolder met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 achter met laminaatvloer en 2 Velux dakramen. Slaapkamer 4 voor met laminaatvloer, dakkapel, aansluitingen voor de wasmachine en droger en locatie cv-combiketel (Vaillant, bouwjaar 2002). Vanaf slaapkamer 4 is via vaste trap bereikbare opbergzolder met veel opbergruimte. Daarnaast is er nog een 2e extra opbergvliering.

TUIN EN BERGING:
Fraaie, geheel omheinde achtertuin met veel privacy, achterom via afgesloten gang naast woning, sierbestrating, gazon, elektra, buitenkraantje en vaste beplanting. Vrijstaande stenen berging achterin de tuin welke voorzien is van elektra en opbergvliering. Veranda achterin de tuin met vaste bank, verlichting en open haard/bbq.

ALGEMEEN:
- Deze woning is centraal gelegen binnen de Ring Eindhoven in Oud-Strijp en op loopafstand van het Trudoplein en stadscentrum Eindhoven met alle gewenste voorzieningen!
- Uitgebouwde, geheel gemoderniseerd half-vrijstaand vooroorlogs herenhuis (2-onder-1 kap woning) met moderne keuken, serre, vrijstaande berging en fraai aangelegde achtertuin.
- Woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en draai-/kiepramen.
- De 1e verdieping is voorzien van rolluiken.
- In 2009 is de keuken vervangen en de toilet op de bgg.
- In 2014 is de meterkast vervangen.
- In 2014 is de zolder verbouwd tot 2 extra slaapkamers.
- In 2002 luxe vernieuwde badkamer.
- In 2018 de de houtenvloer op de begane grond geschuurd en opnieuw geolied.
- In 2015 is het houten buitenschilderwerk gedaan.
- Bouwjaar 1937.
- Inhoud circa 444 m³.
- Perceel 133 m².
- Woonoppervlakte circa 119 m².
- Aanvaarding in overleg.
- Buitenkans voor mensen die een woning zoeken met veel ruimte op een centrale, gewilde en toch rustig locatie in Strijp aan het Trudoplein!!!!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben bijna 10 jaar lang genoten van wonen in de Tjalkstraat. Nu ons gezin met 3 kinderen is uitgebreid hebben we besloten een andere plek te gaan zoeken. Maar dat het voor ons een voorwaarde was om in de buurt te blijven geeft wel aan hoe we het naar onze zin hebben gehad. Het contact met de overige buurtbewoners was vanaf het begin heel goed. We kijken nu al uit naar de aanstaande jaarlijkse buurt-bbq, wat voor ons wel de laatste zal zijn in deze fijne straat. Ook onze fijne tuin met een grote overdekte zitgelegenheid voorzien van verlichting en geluidsinstallatie zullen we gaan missen. Door de afgeschermde ligging hebben we hier in alle weersomstandigheden heel veel leuke momenten beleefd en we hopen dat toekomstige bewoners er net zo van kunnen genieten.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1937

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

444 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

133 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

133 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de tuin een unieke overdekte veranda met grote BBQ

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's