Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heralaan 46, Enschede

Modern vormgegeven, helft van dubbel woonhuis op een mooie kavel met een aangebouwde, inpandig te bereiken garage en eigen oprit.

Deze royale 2-onder-1 kapwoning is modern vormgegeven waardoor het een eigentijdse uitstraling heeft! Bijzonder is het feit dat de woning is v.v. vloerverwarming en muurverwarming! De woning beschikt over 3 slaapkamers en een zolderverdieping met veel bergmogelijkheden en de ruimte om een 4de slaapkamer te realiseren na het plaatsen van een dakkapel. De zonnige, beschutte achtertuin is een heerlijke plek om van het buitenleven te genieten en is v.v. een achterom. Het betreft een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van de stad met het buitengebied van Enschede op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met meterkast, toilet met wandcloset en fontein, trapopgang en deur naar de inpandig te bereiken garage. De garage is ruim 7 meter diep en v.v. een elektrische garagedeur, water, verwarming en deur naar de achtertuin. De achtertuin is ook via een tuindeur in de living en via de achterpoort te bereiken. De lichte living is tuingericht en v.v. een plavuizenvloer, vloer- en wandverwarming en een provisiekast. De gesloten keuken is ruim en v.v. een inbouwkeuken met allerlei inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, wasemkap, koelkast, vriezer, oven en magnetron.

1e verdieping: Ruime overloop met vaste trapopgang naar de zolderverdieping en een vaste kast met witgoedaansluiting. Er bevinden zich op deze verdieping 3 ruime slaapkamers die alle zijn v.v. muurverwarming. Nette, geheel betegelde, badkamer met wastafelmeubel, douche, radiator en tweede toilet.

2e verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping. Na het plaatsen van een dakkapel biedt de zolder voldoende ruimte om een 4de slaap-/hobbykamer te realiseren. De combiketel is in deze ruimte geplaatst. Op het dak liggen 2 zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit en tevens 2 panelen voor een eventueel te plaatsen zonneboiler.

Tuin: Fraai aangelegde, zonnige achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Doordacht aangelegd, met irrigatie voor de planten en een elektrisch zonnescherm. Een heerlijke plek om van de zon te genieten!

Bijzonderheden:
- Muur- en vloerverwarming!
- Ruime inpandig te bereiken garage met elektrische garagedeur en deur naar achtertuin.
- Woonhuis is volledig geïsoleerd en v.v. een zonneboiler voorbereiding.
- Gelegen nabij sportvelden, buitengebied, winkels, Duitsland en uitvalswegen.
- Bouwjaar: 2000, inhoud: ca. 465 m³, gebruiksopp. wonen: ca. 106 m². perceelopp. : 194 m².
- In de koopakte wordt een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

465 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

194 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel, Alarminstallatie, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's