Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Werkelijk een schitterende, ruime, vrijstaande, levensloopbestendige woning op een schitterende locatie aan open vaarwater, de Hallumer Trekfeart, uitkomende op de Dokkumer Ee.

U hebt rondom een prachtige en beschutte tuin op een ruime kavel van 866 m² eigen grond. Een groot deel van de tuin ligt aan het water met insteekhaven en op het zuidwesten met prachtig uitzicht over de weilanden. U kunt dus ook de hele dag van de zon genieten(!)

Verder loopt of fietst u zo naar allerlei voorzieningen zoals de supermarkt, basisscholen, speeltuin, zwembad.

De woning is ook heel rustig gelegen want het ligt aan een doodlopende straat. Via de ruime oprit voor meerdere auto's en carport komt u bij de aangebouwde garage en het entree van de woning. De ruime hal met bordestrap biedt u de toegang tot de werk/slaapkamer of de woonkamer. Deze is tuingericht met massief houten visgraat vloer en een schuifpui naar de tuin. De ruime half open keuken heeft diverse apparatuur. Via de bijkeuken met wasmachineaansluiting komt u bij de garage met kelderkast. Boven de garage treft u nog eens een ruime zolderruimte.

Op de verdieping met ruime overloop en bergruimte treft u nog eens 4 slaapkamers met wastafels en een balkon. Het toilet is apart van de badkamer. Deze heeft een ligbad en een douche. Met een vlizotrap komt u op de ruime bergzolder.

Komt u het gerust zelf zien en beleven hoe heerlijk het hier wonen is!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 38 jaar een heerlijk plekje gehad aan de De Boech 2, Hallum. In de winter mooie schaatstochten maken direct vanaf je eigen huis. In de zomer lekker bootje varen en vissen. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de schuifdeur ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden en aan het water) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

805 m³

Woonoppervlakte

185 m²

Perceeloppervlakte

866 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

665 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij uitzicht

 

Aan water

 

Rustige straat

 

Doodlopende weg

 

Aanlegsteiger

 

fruitbomen

 

zeer grote zolder

 

ruime lichte woonkamer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's