Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een

HEERLIJK LICHT en RUIM PENTHOUSE met EIGEN PARKEERPLAATS in de parkeergarage en VRIJ GELEGEN TERRAS met VRIJ UITZICHT over de OMGEVING?

Maak dan een bezichtigingsafspraak voor PRINSES IRENEPLATEAU 28 te UTRECHT!

Dit royale penthouse is gelegen in het luxueuze complex “Irenepark” en beschikt o.a. over 3 ruime slaapkamers, een modern afgewerkte en ruime badkamer, modern keuken met veel werk-/ kastruimte, een ruime woonkamer met rondom vrij uitzicht over de omgeving, eigen parkeerplaats in de parkeergarage en berging in de onderbouw.

Het Prinses Ireneplateau ligt in de populaire wijk Zuilen, op slechts 15 minuten fietsen van zowel de oude Utrechtse Binnenstad als het recreatiegebied de Maarsseveense Plassen. Diverse uitvalswegen zoals de A2 en A27 liggen in de directe omgeving. Het winkelcentrum Rokade is op loopafstand en er zijn meerdere bushaltes in de directe omgeving.
Ook beschikt Zuilen over een eigen treinstation.

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, toegang tot de lift, bergingen en parkeerplaatsen.

5e verdieping:
Ruime hal met laminaatvloer en spuitwerkwanden, geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje, meterkast, videofoon en een praktische wasruimte met wasmachine- en droger aansluiting, mechanische ventilatie unit en bergruimte.

De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en spuitwerkwanden en biedt vrij uitzicht over de omgeving. Door de vele raampartijen is de woonkamer héérlijk licht en via de woonkamer is het ruime terras bereikbaar. Het terras is vrij gelegen en biedt een fraai uitzicht over de groene en waterrijke omgeving.

De halfopen keuken is voorzien van een modern U-vormig keukenblok met granieten blad en diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductie kookplaat, RVS-afzuigkap, combimagnetron en een vaatwasser. De keuken heeft tevens de beschikking over een carrouselkast, veel kast-/en werkruimte, indirecte verlichting en een grote Amerikaanse koel-/ vriescombinatie.

Het penthouse heeft drie ruime slaapkamers die allen zijn voorzien van een laminaatvloer en spuitwerkwanden. Het appartement aan de achterzijde is zéér ruim van afmeting en is verder voorzien van een Frans balkon, vrij uitzicht over de omgeving en openslaande deuren naar het terras.

De modern afgewerkte badkamer is geheel betegeld en ruim van afmeting. De badkamer is voorzien van een grote jacuzzi (geschikt voor twee personen), douchecabine, hangend closet, badmeubel met twee wastafels en designradiator.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2004;
- Actieve Vereniging van Eigenaren en uitstekend onderhouden complex;
- De servicekosten bedragen voor het appartement en berging samen € 170,37 per maand;
- De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 27,41 per maand;
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- Verwarming via stadsverwarming;
- Door het hele appartement is vloerverwarming aanwezig;
- Het terras heeft vrij uitzicht over de groene en waterrijke omgeving;
- Eigen parkeerplaats in de parkeergarage en berging in de onderbouw;
- De meterkast heeft 8 groepen en een aardlekschakelaar.
- Goede ligging nabij alle voorzieningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

337 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's