Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 314.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nabij de bossen, de uitgestrekte uiterwaarden van de Rijn en het bruisende Arnhem staat deze charmante woning. Langs deze royale twee-onder-een-kapwoning uit 1912 strekt zich een diepe tuin, waar u heerlijk kunt zitten op het terras. Door de uitbouw geniet u binnen van buitengewoon veel ruimte. Zo kunt u heerlijk koken in de riante en strakke keuken, of gemoedelijk zitten in de royale woonkamer. De woning beschikt daarbij over een ruime uitbouw aan de achterkant, een nieuwe badkamer met dakkapel, 3 ruime slaapkamers, een vliering en een grote kelder. Ten slotte is er meer dan genoeg ruimte voor uw auto in de garage of op de oprit!

De Stortweg 7 is gelegen in een rustige straat op 5 minuten loopafstand van het centrum van Oosterbeek. Hier zijn diverse supermarkten, winkels en basisscholen te vinden, of u kunt hier gezellig plaatsnemen op een terrasje. Daarbij bent u in slechtst 14 minuten fietsen in het centrum van Arnhem, station Arnhem Centraal of het bekende Park Sonsbeek. De woning is bovendien een perfecte uitvalsbasis voor uitjes in de natuur. Zo is landgoed Mariëndaal lopend te bereiken, waar u oneindig kunt wandelen langs de lanen, bossen en beekjes. Of u fietst 10 minuten naar de Rosandepolder, waar u kunt zwemmen of kunt wandelen in de weidse uiterwaarden van de Rijn.

Indeling van de woning

Begane grond: De hal van de woning biedt toegang tot de woonkamer, de keuken en de kelder. De kelder is opgedeeld in een grote ruimte en een kleinere berging. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van een prachtige houten vloer. De woonkamer beschikt over 2 smaakvolle inbouwkasten en grote ramen die voorzien zijn van buitenzonwering. De gezellige woonkeuken heeft uitermate veel kastruimte en ruimte voor een eethoek. De keuken beschikt over een kunststof werkblad, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Via de keuken zijn de bijkeuken en de tuin te bereiken. De handige bijkeuken biedt toegang tot de wasruimte en een apart toilet. Hier vindt u een douche, een wastafel, een toilet met een fonteintje.

1e verdieping: Op deze verdieping bevinden zich de overloop 3 slaapkamers en de 2e badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren. De derde slaapkamer wordt extra verlicht door een dakraam en biedt toegang tot het dak. De geheel betegelde badkamer is in 2012 vernieuwd en beschikt over een ligbad, douche, toilet, designradiator en een wastafel met spiegelkast. Daarbij is de badkamer voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie. Via de overloop is de vliering te bereiken.

Buiten: De ruime en verzorgde tuin bevindt zich aan de voor-, en achterkant van de woning. Hier is ook de garage te vinden, waar u uw auto en uw spullen in kwijt kunt. De tuin heeft een groot terras en via de trap aan de achterzijde van de woning is een gezellig beplant en beschut plaatsje te bereiken. De eigen oprit biedt veel parkeer-comfort!

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1912
- Twee-onder-een-kapwoning met 3 slaapkamers
- Veel aandacht voor afwerking en sfeer
- Extra ruimte door de uitbouw met keuken en bijkeuken
- Diepe tuin
- Garage, kelder en vliering
- Ideale ligging nabij het centrum van Oosterbeek, Arnhem en recreatiegebieden
- Voorzien van 6 zonnepanelen
- Badkamer vernieuwd in 2012

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis is naar achteren uitgebouwd, waardoor de keuken vergroot is en een bijkeuken met wc en aparte douche is toegevoegd. Het dak is geheel vernieuwd en de kelder is van binnenuit toegankelijk gemaakt. Op de bovenverdieping is een badkamer toegevoegd met wc, ligbad en douche, design verwarming en vloerverwarming. De 6 zonnepanelen leveren ongeveer de helft op van het jaarverbruik. De gehele benedenverdieping is voorzien van een doorlopende massief eiken vloer. Er is een goed contact met de naaste buren. Ik heb 13 jaar met plezier in dit huis gewoond, maar ga nu een nieuw avontuur tegemoet in een andere regio. Vooral van de ruime sfeervolle huiskamer met heerlijke boekenkast , en van het zeer ruime terras heb ik intens genoten.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1912

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

388 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

270 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

166 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

half vrijstaand, rustige omgeving, kinderen spelen op de weg , heerlijke bossen op loopafstand, winkels op loopafstand (3 supermarkten), veilige buurt, hele dag zon in de tuin op verschillende plekken

 

parkeren op eigen grond of in de garage.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's