Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hier wil je wonen!

In de mooiste straat van de Rivierenbuurt ligt deze charmante jaren ’30 hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuiden, oprit en fraaie kapschuur.

De woning zelf is net zo uitnodigend: een uitgebouwde sfeervolle woonkamer met openslaande tuindeuren, erker en kachel; woonkeuken met schiereiland; drie slaapkamers op de 1e verdieping; een vaste trap naar een ruime 2e verdieping met 2 slaapkamers.

Woonomgeving:
Aan de voorzijde heeft de woning vrij uitzicht (t.o. sportvelden). De Dollardstraat is één van de meest geliefde straten, ook wel de goudkust van het Soesterkwartier, een aantrekkelijke en rustige woonomgeving. Op korte afstand bevindt zich het nieuwe Eemplein, de historische binnenstad, het Centraal Station en ook het bos- en natuurgebied Birkhoven met onder andere sportclubs, wandelgebied, bosbad, grote speeltuin en het Dierenpark. Letterlijk op een steenworp afstand bevinden zich bovendien de winkels van de Noordewierweg.

Kortom: een plezierige woonomgeving voor jong en oud!

De indeling is als volgt:
Overdekte entree. Hal met meterkast voorzien van schakelstoppen, toiletruimte en voorraadkast. Ruime, uitgebouwde woonkamer met houtkachel, erker en dubbele tuindeuren. Open woonkeuken met moderne inrichting, schiereiland en voorzien van moderne inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast, wasruimte en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De grootste kamer is voorzien van een inbouwkast. Doordat de trappen boven elkaar zijn geplaatst is de oude trapopgang omgebouwd tot een grote kast t.b.v. de wasmachine.
De badkamer is vernieuwd in 2012 en voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel voor 2 personen.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers. De kamers zijn goed van formaat door de grote dakkapel op het achterdakvlak. Ook zijn er Velux-ramen in het voordakvlak geplaatst t.b.v. een van de kamers en de overloop. In de kleinere kamer is tevens de cv-ruimte.

Tuin:
Bij deze fraaie hoekwoning hoort een gezellige tuin. Deze charmante buitenruimte biedt voldoende plek voor een heerlijke lunch, een zitje in de zon of een goed glas wijn onder de veranda na een dag hard werken. Er is een praktische houten berging aanwezig.

Algemeen:
Een goed onderhouden huis waar de afgelopen jaren veel onderhoud aan gedaan is. Kortom af. De woning is voorzien van dak-/muurisolatie en dubbel glas. Hierdoor heeft de woning nu energielabel C!
Bent u op zoek naar een fijn gezinshuis waar veel aan gedaan is met veel sfeer en rustige woonomgeving?

Kom dan snel kijken, u zult zich in de rivierenbuurt als een vis in het water voelen!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1932

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

209 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's