Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Mr. P.J. Troelstrastraat 22 te Hengelo Ov

Wilt u wonen in een riante EENGEZINSWONING, gelegen op een uiterst gewilde locatie in een karakteristieke wijk nabij het stadscentrum van Hengelo (O)? Dan is dit uw buitenkans!

De woonkamer meet een oppervlakte van maar liefst 45 m², de badkamer is recent vernieuwd en de tuin is gelegen op het zonnige zuiden. Laat u verrassen en daarmee overtuigen.... We zien u graag bij de woning voor een bezichtigingsafspraak!

Indeling:
Begane grond:
Entree met meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje, kelderkast, trapopgang naar de 1e verdieping en de toegang tot de woonkamer met achtergelegen keuken.

De sfeervolle, L-vormige woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer (massief), schuifpui in de achtergevel en een open haard voor hout. Veel lichtinval zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Het eetgedeelte aan de voorzijde biedt u een ver zicht over de voorgelegen Mr P.J. Troelstrastraat. De woonkamer zelf is tuingericht en biedt zicht op de diepe, zonnig gelegen achtertuin.

De dichte keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken in lichte kleurstelling met veel werk- en kastruimte. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, RVS afzuigschouw en een combi magnetron.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, de badkamer, twee slaapkamers en een kastenkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 19 en 10,5 m². Beiden zijn voorzien van kunststoffen kozijnen met isolerende beglazing.

De kleine slaapkamer aan de achterzijde (voorheen waren het 3 slaapkamers) is op dit moment in gebruik als kastenkamer en eveneens voorzien van kunststoffen kozijn met isolerende beglazing. Eenvoudig is deze kamer weer apart toegankelijk te maken om zodoende op de 1e verdieping een 3e slaapkamer te creëren.

Als sanitair een uiterst moderne, recent vernieuwde badkamer met douchevoorziening, hangend toilet, wastafel met onderkastruimte en een designradiator. Het geheel is opgetrokken in een chique zwarte kleurstelling, wordt op natuurlijke wijze geventileerd en meet een afmeting van circa bijna 3,5 m².

Tweede verdieping:
Zeer royale zolderverdieping met plaatsing van de Cv-ketel, aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, extra bergruimte middels een afsluitbare kast en een 4e slaapkamer van circa 15,5 m² (meters zijn gemeten van de 1,5 meter lijn). Daglicht en ventilatie geschiedt middels 2 dakvensters, waarvan één aan de voorzijde in het dakvlak en de ander aan de achterzijde in het dakvlak. Extra bergruimte (boven de slaapkamer en onder de schuine zijden) zorgen ervoor dat u voldoende opslagruimte houdt om zaken op te bergen.

Tuin en berging:
De zeer diepe, zonnig gelegen achtertuin ziet er verzorgd uit en is aangelegd met bestrating en een border. Achter in de tuin een royale berging van circa 17 m², voorzien van elektra aansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1942. De perceeloppervlakte bedraagt 197 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 385 m³. De centrale verwarming geschiedt door middel van een ATAG HR Cv-ketel van 2013 (lease).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1942

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

197 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

197 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buurt

 

Ruime tuin met veel zon

 

Dichtbij het centrum, winkels etc.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's