Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke woning is dit!! Gelegen op één van de mooiste plekjes van de straat met alleen bestemmingsverkeer. Het geschakelde HELFT VAN DUBBELE woonhuis met GARAGE en een UITBOUW aan de achterzijde over de volle breedte is om door een ringetje te halen. Door de uitbouw van de woning ontstaat er een woonkamer van maar liefst circa 54 m²! De woning heeft een luxe keuken (2009) met inbouwapparatuur, een sfeervolle houten vloer en een gezellige gashaard.
 
Indeling
Begane grond:
Via de ruime entree met antracietkleurige plavuizen betreed je de woning. In de entree is rechts het moderne zwevende toilet te vinden, daarachter is de garderobe. Rechtdoorlopend kom je in de royale woonkamer van ca. 54 m², de woonkamer heeft een sfeervolle rustiek eiken parketvloer en een gashaard (Dru) welke is geplaatst op een plateau van Belgisch hardsteen van ca. 3 m². In de uitbouw waar de eethoek staat is een lichtkoepel geplaatst. Zo kan je optimaal van het licht genieten. Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot de garage. Via de woonkamer is er een openslaande deur naar de tuin.
Aan de voorzijde is de ruime keuken gelegen. De keuken is voorzien van alle gemakken van deze tijd zoals een oven met spit en pyrolyse systeem, vaatwasser, koelkast met vriesvak, 5-pits gasfornuis met wokbrander en een afzuigkap. De afzuigkap heeft een grote capaciteit, maar maakt weinig geluid, de verwarming van de keuken wordt gerealiseerd door een subtiele plintverwarming; vanuit de hal gaan we naar de ...

1e verdieping:
Via de overloop, welke is voorzien van fraaie luxe plavuizen is er toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien van laminaatvloeren. De luxe badkamer (2014) is ingericht naar de maatstaven van deze tijd met een ruime inloopdouche,  zwevend toilet, Amerikaans massief notenhouten badkamermeubel met dubbele wastafel handgemaakt, verwarmde spiegel en bluetooth speakers. De badkamer is als enige van de straat voorzien van een groter hardhouten draaikiep raam in de gevel. Alle apparatuur is van Villeroy en Boch (Ceramic plus) en Grohe Via de overloop is er een vaste trap naar de ...

2e verdieping:
Deze verdieping is in 2006 verbouwd in een voorkamer en volwaardige slaapkamer. De slaapkamer is daarnaast voorzien van een gesloten vliering welke toegankelijk is via een luik. De gehele verdieping is voorzien van een vinylvloer. Het licht in de voorkamer wordt gerealiseerd door een extra grote Velux raam die weer voorzien is van zonwering.

Tuin:
De voortuin is netjes bestraat met plaats voor 1 auto, toegangspad naar de voordeur en enkele boompjes. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en is fraai onder architectuur aangelegd met keramische tegels. Er zijn meerdere terrassen aangelegd, zodat je op ieder gewenst moment van de dag de zon of schaduw kan opzoeken. Naast een gazon, zijn er meerdere borders met heesters en boompjes.  

Bijzonderheden:
+ uitbouw achterzijde en zijkant woning (achter de garage) met lichtkoepel
+ woonkamer van maar liefst circa 54m²
+ onderhoudsvrije kuntststof gevelbekleding op tweede verdieping (2017)
+ geisoleerde en verwarmde garage en hardhouten garagedeur
+ sfeervolle rustiek eiken parketvloer
+ Dru gashaard (capaciteit 5,8 kW) met afstandsbediening
+ CV is voorzien van een zelflerende wifi thermostaat welke zorgt voor een energiebesparing.
+ luxe keuken
+ moderne luxe badkamer (2014) (Villeroy en Boch en Grohe)
+ alle gevels zijn in 2015 professioneel gereinigd en geïmpregneerd.
+ kindvriendelijke straat, meerdere scholen, kinderdagverblijven en winkelcentrum op loopafstand. Bushalte ook op loopafstand. Nabij het Zeegbos.
+ schilderwerk (grotendeels in 2017)
+ rolluiken 1e en 2e verdieping
+ zo te betrekken

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben met enorm veel plezier en geluk gewoond op de Wim Sonneveldstraat 55. Het doodlopend hofje is ideaal voor de kinderen om veilig op straat te spelen terwijl je in de keuken staat te koken. De fijne lichtinval in de tuingerichte woonkamer maakt het dat je er altijd heerlijk zit. De buren zijn erg vriendelijk en fijn. Alles is op loopafstand!”

 

aan het woord

“Wij hebben met enorm veel plezier en geluk gewoond op de Wim Sonneveldstraat 55. Het doodlopend hofje is ideaal voor de kinderen om veilig op straat te spelen terwijl je in de keuken staat te koken. De fijne lichtinval in de tuingerichte woonkamer maakt het dat je er altijd heerlijk zit. De buren zijn erg vriendelijk en fijn. Alles is op loopafstand!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

519 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

226 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's