Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De woning is gelegen aan de Juliana van Stolberglaan te Lopik en is voorzien van een 5-tal slaapkamers, open keuken en is dicht gelegen bij alle benodigde voorzieningen!

Zo bent u op loop- en fietsafstand van diverse winkels, sportverenigingen, speeltuin/pleinen en basisscholen. Twee basisscholen bevinden zich letterlijk om de hoek!

Het groene buitengebied en de Lek is op korte afstand gelegen. Het is hier heerlijk om te wandelen en fietsen.

De woning is grotendeels gedateerd en dient opgeknapt te worden. Er is een bouwkundige keuring uitgevoerd. Deze keuring is beschikbaar voor geïnteresseerden.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast en de doorgang naar de woonkamer, welke is voorzien van een tegelvloer en heeft een brede doorloop naar de open keuken.
De open keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, afzuigkap, kookplaat en een combi oven/magnetron.
De woning is aan de achterzijde deels uitgebouwd, in deze ruimte vind je de aansluiting voor de wasmachine en droger.
Via de achterdeur bereik je de gezellige sfeervolle tuin met achterom en stenen berging. Via de tussen hal waar het toilet zich bevindt, ga je met de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Trapopgang, overloop, badkamer en een 3-tal slaapkamers van respectievelijk 11 m2, 9 m2 en 9 m2. De badkamer van 7 m2 is voorzien van een wastafel, douche en tweede toilet.

Tweede verdieping;
Overloop, aparte afgesloten berging met stookruimte en een tweetal slaapkamers van 15 en 5 m2. Het bestaat tot de mogelijkheid om van twee slaapkamers, één grote slaapkamer te creëren.
De grote slaapkamer is aan de achterzijde voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Woning beschikt deels over kunststof kozijnen (begane grond + eerste verdieping);
- Diverse voorzieningen op korte afstand gelegen;
- Prettige ligging;
- Verkoper heeft een bouwtechnisch rapport op laten stellen;
- Het energielabel betreft een voorlopig energielabel C.

Kortom; Ben jij handig en/of wil jij je eigen smaak in deze woning brengen, dan is deze woning absoluut een bezichtiging waard!

Oplevering: in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

431 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

134 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dorpsgevoel maar toch heel centraal ten opzichte van verschillende steden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's