Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Perfect onderhouden, zeer royale tussenwoning met tuin op het zuiden, maar liefst 5 slaapkamers, luxe afwerkingsniveau en een eigen parkeerplaats gelegen op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn!

De woning ligt aan een uniek groen speelplantsoen in een rustige straat met alle wenselijke voorzieningen in de directe omgeving. Zo tref je in de buurt diverse scholen en kinderdagverblijven, het Maximapark, sportvoorzieningen, het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, treinstation en bushaltes, maar ook Utrecht stad is goed en snel bereikbaar!

Bekijk de foto’s en plattegronden van dit tophuis en bel ons gerust voor een vrijblijvende bezichtiging.

Dit instapklare woonhuis beschikt o.a. over een ruime living met moderne open keuken, een heerlijke achtertuin pal op het zonnige zuiden, luxe en uitgebouwde badkamer, eigen parkeerplaats en groot formaat dakkapel. De woning is opgeleverd in 2014 en heeft een geweldige ligging in een kindvriendelijke woonwijk met veel groen en speelvoorzieningen.

Indeling begane grond:
Hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, deels glazen toegangsdeur naar het woongedeelte. De woonkamer heeft veel lichtinval door de glazen achterpui met dubbele tuindeuren. Daarnaast is deze ruimte voorzien van een keurige laminaatvloer en gestucte wanden.
Aan de voorzijde van de woning ligt de moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur en tuindeur naar de voortuin op de avondzon. De lichte en nette keuken is o.a. voorzien van een magnetron, oven, inductie kookplaat, afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en separate vriezer.

Tuin: De achtertuin ligt op het zuiden en is voorzien van fraaie terrastegels en groene borders, een achterom en een tuinberging met elektra. Daarnaast beschikt het huis over een eigen parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Aan de achterzijde van de woning is een fundering voorbereid voor een eventuele uitbouw.

Eerste verdieping:
Overloop met aangrenzend 3 ruime slaapkamers en de trapopgang naar de tweede verdieping. De uitgebouwde badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en beschikt over een inloopdouche, vloerverwarming, wastafel, tweede toilet en een ligbad. De badkamer heeft een strak en modern afwerkingsniveau met een donkere vloertegel en lichte wandtegel.

Tweede verdieping:
Royale tweede verdieping met nog eens twee goede (slaap)kamers. Aan de achterzijde is deze verdieping uitgebreid met een ruim dakkapel met elektrische rolluiken (2016 geplaatst). Bijzonder aan deze slaapkamer is de vide. Door de vide is de hoge nok zichtbaar en tegelijkertijd biedt het extra ruimte voor berging en/of slaapruimte. Verder tref je op deze verdieping de wasruimte, een extra wastafel met close in boiler, veel bergruimte en twee dakramen aan de voorzijde. Ook deze woonverdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Bijzonderheden en kenmerken:
- Bouwjaar 2014;
- Woonoppervlakte 124 m2;
- Inhoud 458 m3;
- Volledig geïsoleerd en kunststof kozijnen;
- Toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn;
- Kindvriendelijke rustige woonomgeving;
- Nabij treinstation en bushalte;
- Leidsche Rijn Centrum om de hoek;
- Gelegen aan een autovrij groen plantsoen;
- Tuin op het zuiden;
- Luxe keuken en sanitair;
- Lichte en sfeervol afgewerkte woning;
- Complete en moderne keuken met inbouwapparatuur;
- Verwarming en warm water via stadsverwarming;
- 5 slaapkamers;
- Gebouwd onder GIW garantie;
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging samen met je NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Royale tweede verdieping met nog eens twee goede (slaap)kamers. Aan de achterzijde is deze verdieping uitgebreid met een ruim dakkapel met elektrische rolluiken Bijzonder aan deze slaapkamer is de vide. Door de vide is de hoge nok zichtbaar en tegelijkertijd biedt het extra ruimte voor berging en/of slaapruimte. Verder tref je op deze verdieping de wasruimte, een extra wastafel met close in boiler, veel bergruimte d.m.v. een inloopkast en twee dakramen aan de voorzijde.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2014

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

458 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

102 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

44 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Uniek groen speelplantsoen

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's