Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Voor de liefhebbers die op zoek zijn naar een goed onderhouden woning in deze groene en centrale woonwijk van Zaanstad hebben wij goed nieuws! In het groene Westerkoog hebben wij deze mooie eindwoning in verkoop gekregen.

Gelegen aan het Legerland waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt. De afgelopen jaren hebben de huidige eigenaren niet stilgezeten. De woning is keurig onderhouden en dat is zichtbaar, de woning verkeert in goede conditie. De woning is voorzien van een eigen parkeerplaats en heeft een achtertuin van maar liefst 13,5 meter diep uitkijkend over een plantsoen. Van binnen is alles keurig en neutraal afgewerkt.

Wanneer wij de wijk Westerkoog nader bekijken is de immense populariteit snel verklaard. De wijk is ruim en kindvriendelijk opgezet met veel speelplaatsen en inmiddels volwassen groen. Daarnaast zit u op loopafstand van het overdekte winkelcentrum, basisscholen en NS station. Ook bent u bent binnen 12 treinminuten in Amsterdam. Uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn snel bereikbaar. De wijk heeft een eigen oprit naar de A8, zo bent u met 10 minuten in Amsterdam! Het zwembad, voetbalvereniging, tennisclub, sportscholen, goede basisscholen en een medisch wijkcentrum, alles in de buurt.

Indeling:
Parterre: entree, hal, buitenom en binnendoor te bereiken berging met vliering en wasmachine- en drogeropstelling, toilet met fontein en meterkast. Straatgerichte keuken in U vorm opgesteld voorzien van inbouwapparatuur. Tuingerichte woonkamer met trapkast, prachtige raampartijen waar veel licht door naar binnen komt. Via de loopdeur is de diepe achtertuin bereikbaar, gelegen op het oosten. Gezien de diepte van de achtertuin heb je hier lang de zon.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een keurige, complete badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet, wastafel en v.v. vloerverwarming.

2e verdieping: overloop, CV-opstelling, 4e slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde en dakraam aan de achterzijde. Deze verdieping is zelfs nog op te splitsen in 2 slaapkamers!

Bijzonderheden:
- Aanvaarding in overleg;
- Perceeloppervlakte 159 m2 eigen grond;
- Inhoud 410 m3, woonoppervlakte 117 m2;
- CV-ketel uit 2001;
- Eigen parkeerplaats;
- Op loopafstand van NS-station Koog aan de Zaan en het winkelcentrum.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

159 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

68 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's