Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit keurige 4-kamer appartement met 2 balkons en een berging op de begane grond, ligt in een rustig hofje in het populaire Tolsteeg. Het appartement heeft zowel aan de voor- als achterzijde een vrij uitzicht. De locatie is uitstekend: op enkele minuten fietsen van de binnenstad (Ledig Erf, Twijnstraat), de leuke restaurantjes aan de Ooster- en Westerkade, het nieuwe station Vaartsche Rijn en het volop in ontwikkeling zijnde Rotsoord met leuke horecagelegenheden zoals WT – Urban Kitchen, Klein Berlijn, LE:EN, en Camping Ganspoort. Het Centraal Station ligt op ongeveer 10 fietsminuten. De andere kant op, fiets je zo naar De Uithof, Amelisweerd en Fort Rhijnauwen. De dagelijkse boodschappen doe je natuurlijk bij winkelcentrum Smaragdplein op 100 meter afstand. Ook uitvalswegen (A-12 en A-27) zijn snel te bereiken. Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. Bouwjaar: 1960.

Begane grond:
Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, toegang tot de bergingen en trappenhuis. Het appartement beschikt over een privé (fietsen)berging van 8 m2.

1e Verdieping:
Hal/entree met meterkast. Dichte keuken aan de achterzijde met toegang tot een balkon met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Lichte woonkamer aan de voorzijde. Via openslaande deuren kom je in de zijkamer. Deze is op dit moment in gebruik als slaapkamer, maar ook prima te gebruiken als eet- of werkkamer. Deze kamer biedt toegang tot het 2e balkon aan de voorzijde. Tweede hal met toegang tot het toilet met fonteintje, een aparte wasruimte, de badkamer met douche en wastafel en twee slaapkamers.

Bijzonderheden:
- actieve VvE, de servicekosten bedragen € 96,20 per maand;
- verwarming en warm water via een C.V.-combiketel uit 2017;
- volledig voorzien van dubbele beglazing (grotendeels kunststof kozijnen);
- gemeenschappelijke binnentuin aan de achterzijde;
- voor indeling en afmetingen, zie plattegronden;
- interesse in deze woning? Neem gerust je eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Vraagprijs:
€ 219.000,-- k.k.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

60 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's