Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime, vooroorlogse benedenwoning met serre. Fraai gelegen in het “Vonderkwartier” met ruime achtertuin op het zonnige westen. Gelegen op loopafstand van het centrum, nabij alle voorzieningen en uitvalswegen. De woning heeft nog veel originele elementen zoals kamer-en-suite, paneeldeuren etc. en is tussen 2008 en 2017 op diverse punten gemoderniseerd.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met houten parketvloer en glas-in-lood deuren. Woonkamer en suite met houten parketvloer in visgraatmotief, stucwerk wanden en schouw. Trapkast met meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars). De woonkamer is gescheiden door middel van een en-suite-schuifdeur met glas-in-lood. Kamer-en-suite voorzien van houten parketvloer, stucwerk wanden en schouw. Hal met gedeeltelijk betegeld toilet (2017) en fonteintje. Ruime woonkeuken aan de achterzijde voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden, inbouwkasten en L-vormige keukenopstelling met vaatwasser, 6 pits gasfornuis met oven, afzuigkap en wasmachine aansluiting. Serre voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, deur naar achtertuin en kast met opstelling cv-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2008). Slaapkamer 1 (achterzijde) met houten vloer, stucwerk wanden, inbouwkast en dubbele tuindeuren naar achtertuin. Slaapkamer 2 (achterzijde) voorzien van houten vloer, stucwerk wanden en inbouwkast. Moderne, volledig betegelde badkamer (2010) voorzien van ligbad, separate douche met zij-sproeiers, wastafel en designradiator.

ACHTERTUIN & BERGING:
Royale achtertuin achter de gehele breedte van de woning gelegen op het zonnige westen en voorzien van sierbestrating, vaste beplanting met borders, extra overdekte fietsen berging en achterom. Houten berging met elektra.

ALGEMEEN:
- Perfecte rustige ligging in het gewilde “Vonderkwartier” nabij centrum, voorzieningen en uitvalswegen.
- Moderne keuken, badkamer en toilet.
- Omstreeks 1994-1998 is de wijk gerenoveerd d.m.v. het Kovos project waardoor de woningen nieuwe daken, goten, schoorsteen, metselwerk, etc hebben gekregen.
- 2004: de woning is voorzien van een nieuw dak, dragende vloeren, brandisolatie, geluidsisolatie en elektra.
- 2008: gehele woning opnieuw gestuct, portaal en glas-in-loodramen vernieuwd, toilet portaal en garderobe vernieuwd, eiken houten visgraatvloer gelegd in voorkamer en beide slaapkamers voorzien van houten vloer, cv-combiketel vervangen en verplaatst van slaapkamer naar serre.
- 2010: badkamer volledig vernieuwd.
- 2016: kelderkast gestuct.
- 2017: toilet vernieuwd.
- 2017: alle muren en plafonds geschilderd.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Bouwjaar 1935.
- Woonoppervlakte: 119 m².
- Inhoud 401 m³.
- De VvE is opgestart: is ingeschreven bij de KvK, er zijn notulen van vergaderingen en afspraken, een Meerjaren onderhoudsplan en de servicekosten bedragen circa € 35,= per maand.
- Parkeren d.m.v. parkeervergunning voor circa € 40,= per jaar.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Tien jaar lang hebben we genoten van ons huis en de actieve buurt. Er zijn zoveel activiteiten in ons Vonderkwartier waar je van kunt genieten, aan meedoen of juist lekker niet: vrijheid, blijheid. We zijn gevallen voor de karakteristieke sfeer van dit huis en hebben die nog versterkt door bijvoorbeeld de authentieke stucplafonds terug te brengen en een entree met glas-in-lood deuren. Een fijne serre en een heerlijke tuin midden in de stad, wat wil je nog meer?”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1935

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

401 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

60 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Een huis dat je omarmt, op loopafstand restaurantjes, terrassen, cultuur en design, om de hoek ligt het Genderpark , je kunt aansluitend door het groen blijven lopen tot buiten de stad , het buitengebied in.

 

Een buurtvereniging die vele activiteiten organiseert op allerlei terrein, waaraan je mee kunt doen of lekker niet

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's