Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 484.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een zeer royale eengezinswoning met een woonoppervlakte van maar liefst 193 m²? Stop dan met zoeken, deze woning bevindt zich aan de Derde Westerparklaan 344 te Utrecht!

Het geschakelde herenhuis is gesitueerd op steenworp afstand van het Maximapark en heeft een mooie diepe achtertuin. U beschikt tevens over een privé parkeerplaats op het terrein gelegen achter de woning, een prachtige nieuw aangelegde voor en achtertuin en houten berging.
Gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke straat in de jonge woonwijk ’t Zand, dichtbij alle voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, sportvelden en uitvalswegen.

Al met al een zeer ruime woning die zeker een bezoek waard is!

De aanwezige voorzieningen in de buurt zijn absoluut FANTASTISCH te noemen; scholen, sportverenigingen, kinderopvang, speeltuinen en Het Lint dat door het Maximapark loopt zijn allen op loopafstand. Op Het Lint kunt u naar hartenlust wandelen, fietsen, skeeleren en hardlopen.


Wij nemen u mee door de woning…..

Begane grond:
Ruime entree met trapopgang (gemoderniseerd in 2018) naar de eerste verdieping, meterkast, en een keurig toilet. De woonkamer met plavuizen vloer en vloerverwarming is tuingericht en voorzien van openslaande deuren. Aan de voorzijde treft u de woonkeuken met openslaande deuren naar de voortuin. De keuken in een lichte kleurstelling met veel opbergruimte is voorzien van inbouwapparatuur; koelkast/vriezer combinatie, vaatwasser, 2 combimagnetrons, inductiekookplaat en afzuigkap.

De achtertuin, die in 2018 is vernieuwd, is gelegen op het zonnige zuiden, is maar liefst 12 meter diep en beschikt over een achterom en een houten berging van circa 8 m². Tevens een automatisch zonnescherm en tuinverlichting. Vanwege de diepte heeft de tuin gedurende de hele dag zon en schaduw. Via het achterom bereikt u het binnenterrein met een eigen parkeerplaats.

Eerste verdieping:
Overloop met aangrenzend 3 ruime slaapkamers van circa 17, 15 en 7 m² en een nette badkamer (2016) v.v. een bad, inloop/stortdouche en een wastafel. Toilet is apart. De slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde van de woning is voorzien van openslaande deuren en een Frans balkon.

Tweede verdieping:
Via de overloop toegang tot nog 2 riante slaapkamers van maar liefst 21 en 17 vierkante meter. Tevens bevindt zich hier de berging/wasruimte. Vanuit de eerste slaapkamer is er toegang tot een zeer ruime vliering die voorzien is van dakramen. Ideaal als speel- of bergzolder!

Bijzonderheden:
* De woning is volledig geïsoleerd;
* Eigen parkeerplaats op binnenterrein, ca € 97,- per jaar aan VVE kosten;
* Verwarming en warm water via stadsverwarming;
* Royale tuin vernieuwd in 2018
* Woning voorzien van 15 zonnepanelen, goed voor ca 3200 KwH per jaar. Geschatte opbrengst 2018 900 Euro.
*Eerste en Tweede verdieping geheel voorzien van laminaat.


Kortom een woning met zeer veel mogelijkheden! Kom gerust eens kijken samen met jullie NVM aankoopmakelaar.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Er is een actieve vereniging van eigenaren (vanwege eigen parkeerplaats op gezamenlijk parkeerterrein). Ieder jaar worden er activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd (sinterklaas, buurtfeest, Halloween). Als je de Parkzichtlaan oversteekt op steenworp afstand sta je op het lint waar je uitgebreid kunt joggen, fietsen, wandelen. Er zijn veel wandelroutes mogelijk door het Maximapark en diverse honden uitlaatplaatsen. Het huis is de laatste jaren verder opgeknapt. Badkamer in 2016, plavuizen vloer met vloerverwarming in 2014, nieuwe vaatwasser in 2017, tuin (voor en achter) in 2018, traprenovatie in 2018. Omdat het huis midden in Leidsche Rijn ligt kun je kiezen naar wel winkelcentrum je gaat. Zowel Terwijde winkelcentrum, als die van de Meern en Vleuterweide zijn binnen enkele minuten te fietsen. Ook het nieuwe grootwinkelcentrum Leidsche Rijn is met 10 minuten per fiets te bereiken. De kamer op de 2e verdieping kan zich eventueel goed lenen voor een praktijkruimte aan huis. Hij is erg groot, ruim 21 vierkante meter. (Bijvoorbeeld voor schoonheidssalon, kapsalon). Het is een kindvriendelijke buurt met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Vanaf station Terwijde is het centrum van Utrecht met 7 minuten te bereiken. Wij hebben vanaf de bouw in 2006 altijd met veel plezier gewoond. Omdat alle kinderen het huis uit zijn hebben wij nu minder ruimte nodig.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

673 m³

Woonoppervlakte

193 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Straatlengte verwijderd van groot park

 

Dichtbij sportvoorzieningen

 

Midden in Leidsche Rijn, alle winkelcentra goed bereikbaar

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's