Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil jij wonen aan de centrale groenzone in Rijkerswoerd? Dat kan in deze superleuke hoekwoning in de wijk Rijkerswoerd. De woning heeft een fraaie woonkamer met veel lichtinval, half open keuken, 3 (mogelijkheid tot 4) slaapkamers, en een luxe toilet en badkamer.

Indeling:
Begane grond:
Via het hofje gaan we de royale oprit op en betreed je de woning via de hal. In de hal tref je aan de linkerhand het luxe zwevende toilet in fraaie kleurstellingen aan. Rechtdoorlopend ga je de tuingerichte, brede (6,20m), woonkamer in. De woonkamer heeft veel lichtinval mede door het zijraam. In de nis is nu het eetgedeelte gesitueerd en naast het eetgedeelte heb je nog een hoekje waar je heerlijk kan gaan zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen. Vanuit de woonkamer loop je de halfopen straatgerichte keuken in met inbouwapparatuur en naast de keuken is een grote provisiekast. Op de gehele begane grond vloer ligt een fraaie parketvloer. In de hal ga je naar de ...

Eerste verdieping:
Hier is de overloop te vinden met toegang naar de 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De luxe badkamer is in dezelfde stijl als het toilet beneden doorgetrokken en beschikt over een ligbad, toilet, opbergkast en wastafelmeubel. Via de vaste trap ga je naar de ...

Tweede verdieping:
Deze verdieping is thans afgescheiden door een muur en heeft een multifunctionele invulling. Hier kan echter eenvoudig een slaapkamer gerealiseerd worden. De wasruimte is ook afgescheiden middels een muurtje. Hier bevindt zich ook de cv-ketel. Vanuit deze ruimte is er een openslaande deur naar het balkon, waar je op zomerse avonden heerlijk van een kopje koffie kan genieten.

Tuin:
De diepe voortuin is onderhoudsvrij bestraat. De achtertuin is heerlijk op het zuiden gelegen en is bestraat met hier en daar wat beplanting.

Verkoper vertelt:
We hebben met heel veel plezier in deze woning gewoond. We zijn gevallen voor de ruimte in combinatie met het licht en de houten vloer. Doordat het een hoekwoning is met een uitbouw, is de woonkamer royaal te noemen. De grote raampartij op het zuiden en de ramen aan de zijkant laten veel licht binnen. Door het platte dak is de zolder echt een volwaardige verdieping die veel mogelijkheden biedt. Het dakterras is een fijne plek om lekker buiten te zitten maar ook om de was te laten drogen. De locatie van het huis is ideaal, in een paar stappen sta je in het groen van het Zeegbos. Het deel van de wijk zelf is rustig en kindvriendelijk met scholen, kinderdagverblijven, speelgelegenheden en andere voorzieningen vlakbij. Het winkelcentrum in Rijkerswoerd wordt vernieuwd en gemoderniseerd maar ook winkelcentrum Kronenburg is op fietsafstand. Kortom, de Mark Twainhof 24 is een fijne, lichte woning met veel ruimte, zowel beneden als boven. Op een rustige plek in de gewilde wijk Rijkerswoerd. Op 20 minuutjes van het centrum van Arnhem en op loopafstand van het groen van Het Zeegbos en Park Lingezegen en op fietsafstand van de Rijkerswoerdse plassen. Een ideale woning voor een jong of startend gezin.

Bijzonderheden:
+ Onderhoudsvrije voor- en achtertuin
+ Extra brede woonkamer door uitbouw (6,20 m)
+ Luxe toilet en badkamer
+ Nabij allerlei voorzieningen zoals scholen, winkels en Zeegbos.
+ Veel lichtinval

Omgeving:
De woonwijk "Rijkerswoerd" heeft diverse voorzieningen op korte afstand. Zo is er een klein winkelcentrum welke net helemaal vernieuwd en overdekt is gemaakt. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. De busverbinding loopt centraal door de wijk heen en brengt u o.a. naar het centraal station van Arnhem. Ook zijn er een aantal basisscholen in de wijk en diverse sportverenigingen. Het grote overdekte winkelcentrum "Kronenburg" is op korte afstand. Dit geldt ook voor middelbare scholen en uitvalswegen.

Hebben wij je genoeg getriggerd ? Maak dan snel een afspraak bij deze leuke hoekwoning.

Brochure:
Meer informatie treft je aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Je kunt deze downloaden of wij kunnen je deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

432 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

177 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel voorzieningen in de buurt

 

Vlakbij het Zeegbos

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's