Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In woonwijk De Gilde, dichtbij winkelcentrum Het Rond en NS-station, bieden wij te koop aan deze keurige EENGEZINSWONING met een speelse indeling.

De woning beschikt op de begane grond over een voortuin, aan voorzijde gesitueerde woonkamer met leuke raampartijen, prima keuken voorzien van inbouwapparatuur en een inpandige berging. De inpandige berging is zowel vanuit de woning bereikbaar als vanuit de achtertuin. De achtertuin is voorzien van een achterom en is netjes aangelegd.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig waarbij de slaapkamers aan de achterzijde de mogelijkheid biedt om één grote kamer te realiseren, thans is er een doorloopkamer aanwezig waardoor er een study aanwezig is. De badkamer beschikt over een tweede w.c. , wastafel, radiator en douchecabine. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over Velux dakvensters voorzien van zonwering.

De zolderverdieping is ingedeeld met een ruime voorzolder met opstelplaats voor de c.v.-installatie, bergruimte achter schoten en biedt toegang tot de slaapkamer met dakraam.
Het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde behoort tot de mogelijkheden.

Deze woning staat garant voor een goede start op de Houtens woningmarkt! Gelegen nabij winkels, openbaar vervoer, NS-station en uitvalswegen richting Utrecht en A-12 via de nieuwe Limesbaan.

Bouwjaar: 1982 | Perceeloppervlakte: 145 m2 | Woonoppervlakte: 102 m2 |
Inpandige berging 6 m2| Vraagprijs: € 265.000,-- k.k.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal, meterkast, toegang tot woonkamer aan de voorzijde met speelse raampartijen. Brede doorloop naar de keuken aan de achterzijde. Tuindeur naar achtertuin met zonligging op het Noordoosten. Vanuit de woonkamer is de tussenhal bereikbaar, deze brengt u naar de toiletruimte en de inpandige berging.

Eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers waarvan de achterste zijn voorzien van twee Velux dakramen, het plaatsen van een dakkapel behoort tot de mogelijkheden aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping: Zolderverdieping met opstelplaats voor de C.V.-ketel (Remeha Calenta) en bergruimte achter schotten. Leuke slaapkamer met Velux dakraam v.v. zonwering en mogelijkheid tot plaatsen dakkapel aan de voorzijde.

Op deze verkoop zijn een aantal bijzondere bepalingen van toepassing. Koper dient het kleurenschema 5 jaar in stand te houden zoals dat nu is, deze 5 jaar gaat in nadat de woning in eigendom is overgedragen. Tevens dient koper de dakgoten aantoonbaar schoon te houden zodat er geen overlast ontstaat naar de naastgelegen woningen. Aangezien verkoper niet de woning zelf heeft bewoond kan deze niet instaan voor bepaalde eigenschappen, een koper mag, indien gewenst, de woning bouwkundig laten onderzoeken.

Bijzonderheden:
- Op loopafstand van winkelcentrum Het Rond;
- Op loopafstand van NS-station;
- Keurig bewoond geweest;
- Aanwezige zonweringen binnenzijde en vinylvloeren blijven achter;
- Woning voorzien van glasvezelaansluiting;
- Betreft een voormalige huurwoning;
- Vaste notaris (030-Notariaat te Nieuwegein).

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1982

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

345 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's