Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 549.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de Monnickendammerrijweg in Ilpendam staat dit unieke vrijstaande pand met garage/ werkplaats, dakterras en voor- en achtertuin. Een bijzonder object met veel mogelijkheden. Bed & Breakfast, een zelfstandig thuis wonend kind, praktijk aan huis of gewoon groots wonen! Het is allemaal mogelijk in dit enorme woonhuis. Autoliefhebber? De autobrug kan ook blijven staan! Deze ruimte leent zich natuurlijk ook voor andere hobby's of klein ambachtelijk werk. Genoeg mogelijkheden. Logisch met 2 woon-/zitkamers, 2 slaapkamers, 1 zit-/slaapkamer, 2 keukens, 3 douches+wastafels en 3 toiletten en een groot dakterras met mooi uitzicht. Op het naastgelegen terrein is er bovendien een mogelijkheid om 2 auto's te parkeren.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime woon-/ zitkamer. Aansluitend dubbel glazen deuren en vestibule met garderobe. Ruime slaapkamer met wastafel en douche. Het toilet is gescheiden van de sanitaire ruimte en slaapkamer. Via een tussenruimte met aansluiting voor wasmachine, droger en de CV ketel, bereiken we de garage werkplaats van bijna 40 m2 met vloerverwarming.

1e verdieping:
Woon- / zitkamer met open keuken voorzien luxe opstelling bestaande uit een rechte opstelling en eiland met diverse apparatuur. Toegang tot het ruime dakterras van ca. 70 m2 gelegen op het zuidwesten met mooi uitzicht. Tot slot treffen we op deze verdieping nog een luxe en ruime badkamer voorzien van dubbele douche, dubbele wastafel en toilet.

2e verdieping:
Zit- /slaapkamer en 3e slaapkamer met douche, wasmeubel en separaat toilet. Vanaf deze verdieping is er prachtig uitzicht over landerijen.

De achtertuin en het dakterras zijn gelegen op het zonnige zuidwesten.

Ilpendam ligt op 5 a 10 autominuten van Amsterdam en 5 autominuten van Purmerend met een prima, hoog frequente busverbinding (vrije busbaan). Het dorp is gelegen in een landelijke omgeving met veel water en natuur. De dorpskern met de dagelijkse voorzieningen, waaronder lagere school en kinderopvang, is op steenworp afstand.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar omstreeks 1970
- In 2007/2008 is de woning compleet gerenoveerd
- Recent zijn de badkamer en keuken vernieuwd
- Spouwmuurisolatie rondom, dakisolatie en isolatieglas
- Ideaal woon- /werkhuis
- Praktisch geschikt voor dubbele bewoning
- Ca. 185 m2 woonoppervlak, zonder werkplaats
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

709 m³

Woonoppervlakte

185 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

90 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

De grote werkplaats! Woonkamer op eerste verdieping met prachtig uitzicht over polder. Mogelijkheid tot dubbele bewoning.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's