Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leuke vooroorlogse tussenwoning met nieuwe keuken en moderne badkamer gelegen op een gewilde locatie en een tuin op het zuiden. De woning is gunstig gelegen in het populaire Strijp, nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, St. Trudoplein, restaurants, Strijp S en R, kinderopvang en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met houtenvloer en voorportaal. Meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar). Toilet met tegelvloer en betegelde wanden. Hangcloset en fonteintje. Verdiepte kelderkast. Trap naar eerste verdieping voorzien van lichtpunten. Doorzon woonkamer met houten vloer, stucwerk wanden. Open keuken met tegelvloer en raam tussen hal en keuken. Keukeninrichting (2016) in L-vorm voorzien van koelkast, oven, 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, spoelbak en vaatwasser.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en hor. Badkamer (2013) met tegelvloer, betegelde wanden en plafond met inbouwspots. Ingericht met ligbad/douche, wastafel in meubel, hangcloset en designradiator.

2e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en bergruimte. Slaapkamer 3 met laminaatvloer, behang wanden, dakkapel met hor, bergruimte en kast met opstelling cv-combiketel (Atag, bouwjaar 2012).

TUIN & BERGING:
Voortuin, bestraat en voorzien van borders met beplanting. Achtertuin gelegen op het zuiden, geheel omheind en voorzien van terras, zonneluifel, gazon, bordes en beplanting, buitenkraantje en achterom. Houten berging. Stenen berging voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
- Leuke vooroorlogse tussenwoning met moderne keuken en badkamer.
- De woning is gunstig gelegen in het populaire Strijp, nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, St. Trudoplein, restaurants, kinderopvang en uitvalswegen.
- Achtertuin gelegen op het zuiden!
- In 2017 zijn de kozijnen geschilderd.
- De keuken is vernieuwd in 2016.
- De badkamer is vervangen in 2013.
- Woonoppervlakte: 100 m².
- Inhoud: 365 m³.
- Bouwjaar 1939.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1939

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

60 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's